Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Aurelia Fedorca a depus jurământul de învestire în funcția de primar al orașului Negrești-Oaș – FOTO

June 21, 2016 @ 20:27

juramant aurelia fedorcaAurelia Fedorca a depus, marți, 21 IUNIE 2016, jurământul de învestire în funcţia de primar al orașului Negrești-Oaș, în cadrul unei ceremonii organizate la Primărie, în prezenţa prefectului Radu Bud, a judecătorului Ovidiu Ciorba, a protopopului ortodox de Oas Mihai Feher, a protopopului greco-catolic Iacob Feier și altor fețe bisericești, dar și a primarului din Seini, Gabriela Tulbure. De asemenea, au fost prezenți șefi ai instituțiilor din orașul Negrești Oaș și numeroși negreșteni. Aurelia Fedorca a fost prima dintre primarii aleși în județul Satu Mare în urma alegerilor din 5 iunie care a depus jurământul de învestire.

Aurelia Fedorca se află la al doilea mandat de primar. Discursul primarului Aurelia Fedorca:

În momentul în care am fost aleasă primar, în urmă cu patru ani, am conștientizat că încrederea care mi-a fost acordată înseamnă în primul rând răspundere și obligație, dar și un puternic imbold pentru muncă permanentă, în folosul orașului și a cetățenilor lui. Azi, după ce am văzut rezultatul alegerilor din 5 iunie, recunosc emoționată că nimic nu poate să-ți umple sufletul cu mai multă bucurie decât atunci când vezi confirmarea muncii și eforturilor pe care le-ai făcut, prin voturile și încrederea care ți-a fost acordată de către mii de oameni.

Le mulțumesc din inimă negreștenilor care m-au susținut în campanie și apoi m-au votat, celor de acasă și celor din străinătate care mi-au trimis mereu mesaje de încurajare. Îi asigur că încrederea lor mă obligă și mai mult să pun în aplicare toate proiectele pe care mi le-am asumat pentru a le face o viața cât mai bună și mai civilizată. Le mulțumesc și celor care nu m-au votat, pentru că îmi aduc aminte că în noul mandat avem încă multe lucruri de făcut. Și le vom face împreună! Nu în ultimul rând mulțumesc familiei, echipei mele și colaboratorilor mei, fără al căror efort rezultatul nu ar mai fi fost același.

Aceste alegeri au demonstrat încă odată, la Negrești-Oaș și în toată țara, că oamenii vor fapte, vor ca orașul să se dezvolte, ca viața să devină suportabilă și civilizată. Oamenii sunt sătui de dispute politice, de politicieni care doar promit, se ceartă și nu realizează nimic pentru comunitatea pe care o reprezintă. Toți suntem uniți de aceleași nevoi și de aceeași dorință: să trăim mai bine în orașul nostru!

Avem de rezolvat împreună probleme complexe: Împreună cu echipa mea ne-am propus să continuăm toate proiectele pe care le-am început și să începem altele noi, astfel încât Negreștiul să devină cu adevărat o capitală modernă a Țării Oașului. Dar pentru acest lucru am nevoie de sprijinul întregului Consiliu Local, de sprijinul angajaților Primăriei și a întregii comunități. De aceea, fac apel la colegii mei din Consiliul Local, indiferent de apartenența politică, să devină partenerii mei în acest proiect pentru dezvoltarea Negreștiului. Este nevoie de implicare din partea tuturor, pentru că negreștenii merită să trăiască mai bine într-un oraș civilizat care are nevoie de investiții și proiecte de dezvoltare în toate domeniile. Vă aștept pe toți cu idei și soluții!

Vreau să-i asigur pe toți negreștenii că uşa mea va rămâne mereu deschisă ca și în primul mandat şi că vor avea în mine un partener pe termen lung pentru dezvoltarea oraşului. Promit să fiu în continuare primarul tuturor negreştenilor! Avem o misiune grea, dar onorantă. Să ne străduim prin muncă și seriozitate ca în următorii patru ani să redăm speranța negreștenilor și mai ales să nu pierdem încrederea pe care ne-au acordat-o.

 

Primăria orașului Negrești Oaș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante  în regim contractual pe perioadă nedeterminată – cu respectarea prevederilor HG nr.286/2011

  1. Muncitor calificat, grad I – în cadrul Serviciului Centrul Social pentru Vârstnici – post studii medii.
  2. Inspector, grad II – în cadrul Compartimentului Registratură-Petiții – post studii medii

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3… Citeşte

Primăria orașului Negrești Oaș, județul Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant în regim contractual pe perioadă nedeterminată,

  1. Consilier, grad II – în cadrul Centrului de Afaceri – post studii superioare.

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 – pentru aprobarea Regulamentului –cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar… Citeşte

DOCUMENTAȚIA P.U.Z. – CONSTRUIREA UNEI PLATFORME PENTRU AMPLASAREA STATIEI DE PREPARARE A BETONULUI SI CONFECTIONARE PREFABRICATE DIN BETON “,  în jud. Satu Mare, loc. Negresti Oas, str. I. Creangă,  extras C.F. 107474, nr. Cad. 107474, CF 109515, nr. cad. 109515.

 Amplasament:  – Negrești Oaș, Str. I. Creanga

Beneficiar      :  – POPA IOAN si POPA ANA

Proiectant      : –  SC ART PLAN PROJECT SRL

            Document&nbsp… Citeşte

Comments are closed.