Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Barla Beata – o copilă din Negrești –Oaș îndrăgostită de lumea muzicii

November 25, 2014 @ 13:31

Poza de la concursul de la VasluiSă facem cunoștință cu Barla Beata, eleva îndrăgostită de claviatura pianului. Are 11 anişori, din care, o bună parte, i-a trăit alături de muzică şi nesfârşitele ore de pian. „Mica bethoviană” cum îi spun prietenii, sau Beata pentru alţii, este o copilă ca oricare alta. Însă are ceva în plus care o scoate din anonimat. A început să studieze pianul la vârsta la care alţi copii abia de încep să deslușească lumea din jur. Avea doar trei anişori pe atunci.

Primul premiu a venit la scurt timp după începerea orelor de pian, când Barla Beata, la doar 4 anișori, reușește să uimească juriul la Concursul interjudețean de pian organizat la Satu Mare, cucerind locul I. Au urmat apoi competițiile naționale și internaționale de la București și Vaslui, unde mica pianistă a uimit de fiecare dată prin tehnica ei, interpretând ireproșabil fragmente din creațiile titanilor muzicii clasice (și nu numai).

„Cartea de vizită” a copilei este una impresionantă, reușind să câștige ani la rând Concursul Național de interpretare Pian „Prietenii muzicii” de la Satu Mare, Concursul internațional de interpretare pian „Ofrandă Sunetului” de la Iași, unde anual participă pianiști din întreaga lume, Concursul Național „MuzArt” de la Vaslui și Concursul Internațional de Pian „Micul Virtuoz” de la București, unde printre concurenți sunt și pianiști din Asia, America de Nord și Europa. Se poate mândri cu zeci de diplome, medalii și cupe, toate astea fiind rezultatele unei munci îndelungate depuse de-a lungul anilor.

Recent, Beata s-a întors acasă cu titlul național de la Vaslui, competiție ce s-a desfășurat în data de 8 noiembrie 2014, obținând, totodată, calificarea la internaționalele de la București din primăvara lui 2015.

În munca de ani de zile depusă în slujba muzicii, pe lângă mama ei, mica pianistă a fost (și este) sprijinită și îndrumată de Mariana Moga, profesor în cadrul cercului de pian de la Palatul Copiilor din Satu Mare.

În prezent, Barla Beata este elevă în clasa a V-a B la Școala Generală nr. 3 din Negrești-Oaș. O felicităm pentru performanţele obţinute şi ne mândrim cu ea!

 

Primăria orașului Negrești Oaș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante  în regim contractual pe perioadă nedeterminată – cu respectarea prevederilor HG nr.286/2011

  1. Muncitor calificat, grad I – în cadrul Serviciului Centrul Social pentru Vârstnici – post studii medii.
  2. Inspector, grad II – în cadrul Compartimentului Registratură-Petiții – post studii medii

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3… Citeşte

Primăria orașului Negrești Oaș, județul Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant în regim contractual pe perioadă nedeterminată,

  1. Consilier, grad II – în cadrul Centrului de Afaceri – post studii superioare.

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 – pentru aprobarea Regulamentului –cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar… Citeşte

DOCUMENTAȚIA P.U.Z. – CONSTRUIREA UNEI PLATFORME PENTRU AMPLASAREA STATIEI DE PREPARARE A BETONULUI SI CONFECTIONARE PREFABRICATE DIN BETON “,  în jud. Satu Mare, loc. Negresti Oas, str. I. Creangă,  extras C.F. 107474, nr. Cad. 107474, CF 109515, nr. cad. 109515.

 Amplasament:  – Negrești Oaș, Str. I. Creanga

Beneficiar      :  – POPA IOAN si POPA ANA

Proiectant      : –  SC ART PLAN PROJECT SRL

            Document&nbsp… Citeşte

Comments are closed.