Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Campanie de colectare a deșeurilor electrice şi electrocasnice la Negrești – Oaș

October 10, 2014 @ 13:59

Flyer Negresti_Oas_SM Primăria Negrești Oaș a semnat un protocol de colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec, care prevede conlucrarea celor două instituții, în vederea lansării unui proiect unic ce le va permite negreștenilor să se debaraseze de echipamentele electrice şi electrocasnice vechi sau defecte din locuinţă.

Campania de colectare numită generic „Locul deșeurilor nu e în casă!” este organizată la Negrești-Oaș în ziua de sâmbătă, 18.10.2014, între orele 09:00 – 17:00.

La campanie pot participa persoane fizice rezidente pe teritoriul României în urma predării unuia sau mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate / vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate), la unul dintre punctele de colectare:

1. Parcarea Taxi lângă Magazinul Central din Negrești-Oaș
2. Cartier Baltă, lângă fosta centrală termică din Negrești-Oaș
3. Strada 1 iunie, parcarea de la stadion din Negrești-Oaș
4. Cartier Tur – la magazinul lui Costică din Negrești-Oaș

Bonificații și tombolă cu premii pentru participanți:
În cadrul campaniei de colectare DEEE „Locul deșeurilor nu e în casă!”, bonificațiile oferite constau în cupoane valorice în valoare de 10 ron acordate parcipanților care depun DEEE de clasa A din categoria 1 (cu excepția grupele 1 h si 1i), conform Anexa 1A si 1B din HG 1037/2010, dupa cum urmează:

1) 4 cupoane valorice x 10 ron:
I. 1a: aparate frigorifice mari (ex: combine frigorifice, vitrine frigorifice)
II. 1b: frigidere
III. 1c: congelatoare
IV. 1d: alte aparate mari utilizate pentru refrigerarea, conservarea și păstrarea produselor alimentare (lăzi frigorifice)

2) 2 cupoane valorice x 10 ron:
I. 1e: mașini de spălat rufe
II. 1f: uscătoare de haine
III. 1g: mașini de spălat vase
IV. 1q: aparate de aer condiționat – complete (unitate internă + unitate externă)

Ce premii sunt oferite
Premiile aferente tombolei se atribuie în baza extragerii din urnă a biletelor valide de tombolă, de către invitatul responsabil de această extragere. În cadrul campaniei de colectare DEEE „Locul deșeurilor nu e în casă!”, premiile oferite sunt:

1. 2 bucăți CAFETIERĂ, marca TRISTAR;
2. 2 bucăți MIXER, marca TRISTAR;
3. 2 bucăți FIER DE CĂLCAT, marca TRISTAR;

Tragerea la sorți va avea loc sâmbătă, 18.10.2014, ora 17:30, la Primaria Negrești Oaș.

Prin parteneriatul dintre Primăria Negrești Oaș şi Asociaţia RoRec, echipamentele colectate vor ajunge la instalaţiile de reciclare, unde vor fi procesate în conformitate cu standardele europene. Prin colectarea selectivă sunt eliminate riscurile ca anumite componente toxice – precum metale grele sau gaze periculoase – din aceste echipamente să ajungă în aer, sol sau apă şi să polueze mediul. Totodată, prin reciclarea corectă, se pot obţine materii prime secundare, protejând astfel resursele naturale.

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş vă invită să participați la consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”.

Evenimentul va avea loc luni, 23 octombrie 2017, de la ora 11.00, în Sala Mare de şedinţe a Primăriei Negrești-Oaș, str. Victoriei, nr. 95-97.

La… Citeşte

Primaria orasului Negresti Oas anunta organizarea examenului de promovare in grad profesional pentru 4 functii publice, dupa cum urmeaza:

  • Politist local, clasa I, grad asistent – din cadrul Compartimentului constructii si protectia mediului – Serviciul Politia Locala
  • Inspector, clasa I,  grad asistent – din cadrul Compartimentului urbanism – Directia Amenajarea Teritoriului, Investitii si Patrimoniu
  • Inspector, clasa I,  grad principal – din cadrul Compartimentului strategie de dezvoltare

 Primăria orașului Negrești Oaș, Județul Satu Mare organizează concurs de promovare pentru următoarele  funcții contractuale vacante de conducere:

 1.Șef  birou – monitorizare servicii și utilități publice-  post  vacant in regim contractual pe perioadă nedeterminată clasa I –  studii superioare

 Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 pentru aprobarea regulamentului- cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant… Citeşte

Comments are closed.