Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Campanie de conştientizare privind necesitatea colectării selective a uleiurilor alimentare uzate. Inaugurarea punctului de colectare din orașele Negrești Oaș și Livada

April 7, 2015 @ 14:19

poza grup NegrestiAgenția pentru Protecția Mediului Satu Mare a organizat vineri, 3 aprilie, cea de-a doua acțiune din cadrul “Campaniei de conștientizare a populației privind necesitatea colectării selective a uleiurilor alimentare uzate”.

Acțiunea se adresează tuturor cetățenilor pentru a-i ajuta să conștientizeze importanța gestului lor și a le crea un reflex în a colecta și preda uleiul alimentar uzat la punctul de colectare contribuind astfel la evitarea blocajelor sistemului de canalizare și la protecția mediului.

Astfel în piața agroalimentară din Livada la ora 9.00, a fost amenajat și inaugurat un punct permanent de colectare a uleiului alimentar uzat cu recipient adecvat pentru colectare. Începând cu această dată cetățenii interesați de protejarea mediului vor putea să predea cu titlu gratuit uleiurile alimentare uzate la punctul de colectare stabilit.

La această acțiune au participat reprezentanți din partea APM Satu Mare D-na Mirişan Ramona şi D-na Farkas Ramona specialişti în domeniul gestiunii deşeurilor, Primarul orașului Domnul Piricsi Arthur, reprezentanții firmei autorizate pentru colectare Doamna Elena Mărculescu și Doamna Romina Paul și cei cinci elevi voluntari de la Liceul Tehnologic George Barițiu Livada implicați în această campanie. Acțiunea a stârnit interesul gospodinelor aflate în piață care au purtat un dialog cu elevii voluntari privind necesitatea acestui punct de colectare.

De la Livada, echipa APM Satu Mare s-a deplasat la piața alimentară din Negrești Oaș unde la ora 12.00 a fost inaugurat punctul permanent de colectare a uleiului alimentar uzat. La acțiune au fost prezenți reprezentanții firmei autorizate pentru colectare, Elena Mărculescu, și Romina Paul, administratorul pieței Domnul Ciorbă Radu, responsabil de mediu al Primăriei Negreși Oaș , Cuc Daniel precum și cele cinci eleve voluntare de la Liceul Teoretic Negrești Oaș coordonate de către doamna profesoară Mariana Vasile.

Cu această ocazie în discuţiile avute cu cetăţenii prezenți la fața locului, elevii voluntari implicați în această campanie au explicat negreştenilor motivele pentru care s-a demarat campania de colectare, cu accent pe conștientizarea necesității colectării selective a uleiurilor alimentare uzate datorită efectelor nocive ale uleiului alimentar uzat aruncat la chiuvetă care prin depunerea pe pereții sistemului de canalizare provoacă obturări regulate, o coroziune mai rapidă a țevilor de scurgere, are efecte urât mirositoare și o influență negativă asupra funcționării stațiilor de epurare, ducând până la blocarea și distrugerea lor.

 

Primăria orașului Negrești Oaș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante  în regim contractual pe perioadă nedeterminată – cu respectarea prevederilor HG nr.286/2011

  1. Muncitor calificat, grad I – în cadrul Serviciului Centrul Social pentru Vârstnici – post studii medii.
  2. Inspector, grad II – în cadrul Compartimentului Registratură-Petiții – post studii medii

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3… Citeşte

Primăria orașului Negrești Oaș, județul Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant în regim contractual pe perioadă nedeterminată,

  1. Consilier, grad II – în cadrul Centrului de Afaceri – post studii superioare.

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 – pentru aprobarea Regulamentului –cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar… Citeşte

DOCUMENTAȚIA P.U.Z. – CONSTRUIREA UNEI PLATFORME PENTRU AMPLASAREA STATIEI DE PREPARARE A BETONULUI SI CONFECTIONARE PREFABRICATE DIN BETON “,  în jud. Satu Mare, loc. Negresti Oas, str. I. Creangă,  extras C.F. 107474, nr. Cad. 107474, CF 109515, nr. cad. 109515.

 Amplasament:  – Negrești Oaș, Str. I. Creanga

Beneficiar      :  – POPA IOAN si POPA ANA

Proiectant      : –  SC ART PLAN PROJECT SRL

            Document&nbsp… Citeşte

Comments are closed.