Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Buletin Informativ – august 2016

Layout 1

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor vine în vizită de lucru la Negreşti Oaş

05/11/2013 @ 8:48 pm

Un număr de 20 de membri ai Comisiei de Buget – Finanţe din cadrul Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, însoţiţi de ministrul secretar de stat Dan Manolescu din cadrul Ministerului Finanţelor, se vor afla în zilele de 6 şi 7 noiembrie în vizită în judeţul Satu Mare şi la Negreşti-Oaş, la iniţiativa deputatului PSD Octavian Petric.

Membrii Parlamentului României vor face joi, 7 noiembrie, o vizită şi la Negreşti-Oaş, un de vor vizita viitoarea staţiune de schi Luna Şes. De asemenea, parlamentarii vor fi invitaţi să constate starea DN 19 Livada – Negreşti Oaş – Sighetu Marmaţiei, cu scopul de a susţine aceste proiecte pentru a fi alocate fondurile necesare pentru finanţare în bugetul pentru anul 2014.

“Cu prilejul întâlnirilor şi a vizitelor la obiective precum Luna Şes, DN 19 Livada- Negreşti-Oaş – Sighetu Marmaţiei şi Primăria oraşului Tăşnad – care a rămas fără sediu după ce în 2009 a fost demolată, vor fi consemnate priorităţile, urmând ca ulterior să fie formulate amendamente pentru aceste obiective în scopul includerii în bugetul anului 2014″, a declarat deputatul Octavian Petric, cel care a iniţiat acţiunea.

Parlamentarii se vor afla la Negreşti-Oaş joi, în jurul orei 14.00.

Cea de-a 61-a ediție a tradiționalei serbări câmpenești „Sâmbra Oilor” va avea loc duminică, 7 mai 2017. Primăria și Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș și Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș se află printre organizatori, alături de Prefectura Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și de Primăria Certeze.

Sâmbra oilor este cea mai reprezentativă sărbătoare pastorală a oșenilor ce… Citeşte

Consiliul Lsedinta CL Negresti Oas aprobare buget 2017ocal al oraşului Negreşti-Oaş a aprobat, în şedinţa ordinară din 28 aprilie 2017, acordarea unui număr de 43 de burse sociale şi 148 de burse de merit pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din oraș.

Decizia a fost luată la propunerea primarului Aurelia Fedorca, urmând ca elevii care întrunesc criteriile să primească o… Citeşte

Negreștenii vor colecta separat deșeurile, în sistem dual, în două fracții – FRACȚIE UMEDĂ și USCATĂ, din data de 1 mai 2017.  Primăria orașului Negrești-Oaș și operatorul de salubrizare SC Cleanman SRL a demarat o amplă campanie de informare și de conștientizare în rândul populației, sub sloganul ”Un oraș mai curat începe de la tine!”.

 Colectarea selectivă în sistem dual este… Citeşte

Comments are closed.