Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor vine în vizită de lucru la Negreşti Oaş

November 5, 2013 @ 20:48

Un număr de 20 de membri ai Comisiei de Buget – Finanţe din cadrul Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, însoţiţi de ministrul secretar de stat Dan Manolescu din cadrul Ministerului Finanţelor, se vor afla în zilele de 6 şi 7 noiembrie în vizită în judeţul Satu Mare şi la Negreşti-Oaş, la iniţiativa deputatului PSD Octavian Petric.

Membrii Parlamentului României vor face joi, 7 noiembrie, o vizită şi la Negreşti-Oaş, un de vor vizita viitoarea staţiune de schi Luna Şes. De asemenea, parlamentarii vor fi invitaţi să constate starea DN 19 Livada – Negreşti Oaş – Sighetu Marmaţiei, cu scopul de a susţine aceste proiecte pentru a fi alocate fondurile necesare pentru finanţare în bugetul pentru anul 2014.

“Cu prilejul întâlnirilor şi a vizitelor la obiective precum Luna Şes, DN 19 Livada- Negreşti-Oaş – Sighetu Marmaţiei şi Primăria oraşului Tăşnad – care a rămas fără sediu după ce în 2009 a fost demolată, vor fi consemnate priorităţile, urmând ca ulterior să fie formulate amendamente pentru aceste obiective în scopul includerii în bugetul anului 2014″, a declarat deputatul Octavian Petric, cel care a iniţiat acţiunea.

Parlamentarii se vor afla la Negreşti-Oaş joi, în jurul orei 14.00.

PRIMĂRIA ORAŞULUI NEGREŞTI-OAŞ

Data anunţului : 12.11.2017

INTENŢIE DE ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL Str. ION CREANGĂ Nr.104 /B

 Argumentare : P.U.Z CONSTRUIRE PLATFORMĂ  STAŢIE DE PREPARARE A BETONULUI  ŞI CONFECŢIONARE PREFABRICATE  DIN BETON (P)

Investitor :  POPA IOAN şi POPA ANA

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢII ŞI PROPUNERI privind intenţia de elaborare a planului urbanistic zonal în… Citeşte

Primăria Negrești-Oaș, în parteneriat cu Asociația Grupul de Acțiune Locală Țara Oașului, vă invită să luați parte la evenimentul de promovare a microregiunii Țara Oașului.

Cu această ocazie veți afla noile oportunități de finanțare a Fondurilor Europene disponibile prin GAL, prezentate în cadrul Conferinței care va avea loc sâmbătă, 14.10.2017, la Căminul cultural din Gherța Mare, comuna Turț, începând cu… Citeşte

Prima ediție a „Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti’’ a reunit, marți, în Piața Agroalimentară din Negrești-Oaș zeci de producători din Țara Oașului.

Aceștia au expus pe tarabe tradiționalele produse tradiționale din carne, brânzeturi, dulcețuri și murături, produse de panificaţie şi patiserie, produse lactate legume și fructe proaspete, miere și alte produse de sezon.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a… Citeşte

Comments are closed.