Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Buletin Informativ – august 2016

Layout 1

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Comisia de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor vine în vizită de lucru la Negreşti Oaş

November 5, 2013 @ 20:48

Un număr de 20 de membri ai Comisiei de Buget – Finanţe din cadrul Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, însoţiţi de ministrul secretar de stat Dan Manolescu din cadrul Ministerului Finanţelor, se vor afla în zilele de 6 şi 7 noiembrie în vizită în judeţul Satu Mare şi la Negreşti-Oaş, la iniţiativa deputatului PSD Octavian Petric.

Membrii Parlamentului României vor face joi, 7 noiembrie, o vizită şi la Negreşti-Oaş, un de vor vizita viitoarea staţiune de schi Luna Şes. De asemenea, parlamentarii vor fi invitaţi să constate starea DN 19 Livada – Negreşti Oaş – Sighetu Marmaţiei, cu scopul de a susţine aceste proiecte pentru a fi alocate fondurile necesare pentru finanţare în bugetul pentru anul 2014.

“Cu prilejul întâlnirilor şi a vizitelor la obiective precum Luna Şes, DN 19 Livada- Negreşti-Oaş – Sighetu Marmaţiei şi Primăria oraşului Tăşnad – care a rămas fără sediu după ce în 2009 a fost demolată, vor fi consemnate priorităţile, urmând ca ulterior să fie formulate amendamente pentru aceste obiective în scopul includerii în bugetul anului 2014″, a declarat deputatul Octavian Petric, cel care a iniţiat acţiunea.

Parlamentarii se vor afla la Negreşti-Oaş joi, în jurul orei 14.00.

Noul Corp al Primăriei orașului Negrești-Oaș, realizat prin PNDL, a fost inaugurat sâmbătă, 19 august, marcând astfel un moment important al programului de investiții pe care îl derulăm la Negrești-Oaș.

Este un edificiu nou, atât de necesar negreștenilor și cetățenilor din localitățile Țării Oașului, o clădire modernă în care am amenajat la parter serviciul de impozite și taxe locale.

”Eu… Citeşte

Un moment important al primei zile a Festivalului Zestrea Oașului a fost prezentarea colecției Prezentarea colecției ”Pe firul tradiției” a designerului Maria Constantinescu, de la Școala de Artă București.

Împreună cu echipa ei de elevi, dar și cu eleve din Negrești-Oaș, ne-au purtat ”Pe firul tradiției” și am descoperit împreună lumea fascinantă a portului nostru tradițional în costume moderne.

Pentru… Citeşte

Unul dintre momentele importante ale primei zile a Festivalului Zestrea Oașului a fost vernisajul unei expoziții-eveniment de fotografie: ”Povestea firului. Firul poveștii” – Ioniță G. Andron & Remus Țiplea.

Expoziția cuprinde 80 de fotografii realizate de cel mai mare fotograf al Țării Oașului, Ioniță G. Andron, și cel mai talentat fotograf contemporan al zonei, Remus Țiplea.

Este o expoziție care… Citeşte

Comments are closed.