Locuri de muncă vacante

Comunicat: Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş

October 2, 2012 @ 20:14

Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş, membră a Asociaţiei Judeţene de Pensionari Satu Mare, îşi exprimă pe această cale mulţumirile şi recunoştinţa faţă de primarul Aurelia Fedorca şi faţă de Consiliul Local Negreşti-Oaş pentru gestul extraordinar pe care l-au făcut prin organizarea “Nunţii de aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi pentru ceilalţi vârstnici, demonstrând că cei mai bătrâni nu au fost daţi complet uitării.

Vă dăm asigurări că vârstnicii reuniţi în Asociaţia Pensionarilor din Negreşti-Oaş vor susţine toate proiectele de dezvoltare a oraşului şi ne angajăm să participăm activ la viaţa comunităţii.

Cu respect,
preşedinte Peter Zbona

Vă invităm sâmbătă, 24 noiembrie 2018, la Muzeul Ţării Oaşului – Galeria de Artă ’’Dr. Mihai Pop’’, începând cu ora 17.00, să ne fiţi alături la cea de a X a ediţie a expoziţiei naţionale de fotografie ’’Versus Dar Împreună’’

Când spunem ’’Versus Dar Împreună’’ spunem Negreşti Oaş, spunem Romeo Komaromi, Remus Ţiplea şi Emilian Moldovan. Timp de un… Citeşte

Maestrul Tudor Gheorghe și Orchestra Concertino au oferit, joi seara, la Negrești-Oaș un spectacol inedit și emoționant de Centenarul Marii Uniri, la care au participat peste 1.000 de negreșteni, sala de evenimente Dallas fiind plină la refuz.

Acompaniamentul a fost asigurat de orchestra CONCERTINO din Chișinău, alături de corul bărbătesc CONCERTINO, care au întregit atmosfera vibrantă, totul sub bagheta dirijorului… Citeşte

A.J.O.F.M. SATU MARE anunță lista locurilor de muncă vacante la data de 12.11.2018 în judetul Satu Mare. Total locuri de muncă în judeţ: 244 locuri de munca vacante, din care 19 studii superioare, 182 studii medii și 43 fără calificare.

Vizualizează structura pe meserii pe acest link