Comunicat: Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş

October 2, 2012 @ 20:14

Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş, membră a Asociaţiei Judeţene de Pensionari Satu Mare, îşi exprimă pe această cale mulţumirile şi recunoştinţa faţă de primarul Aurelia Fedorca şi faţă de Consiliul Local Negreşti-Oaş pentru gestul extraordinar pe care l-au făcut prin organizarea “Nunţii de aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi pentru ceilalţi vârstnici, demonstrând că cei mai bătrâni nu au fost daţi complet uitării.

Vă dăm asigurări că vârstnicii reuniţi în Asociaţia Pensionarilor din Negreşti-Oaş vor susţine toate proiectele de dezvoltare a oraşului şi ne angajăm să participăm activ la viaţa comunităţii.

Cu respect,
preşedinte Peter Zbona

Primăria oraşului Negreşti Oaş, județul Satu Mare, anunţă ocuparea prin concurs a următoarelor funcţii publice de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată:

1.Inspector-funcție publică de execuție, clasa I, grad Asistent–Compartiment executări silite

2. Consilier juridic–funcție publică de execuție, clasa I, grad Asistent–Compartiment executări silite

3. Inspector–funcție publică de execuție, clasa I, grad Debutant–Compartiment urmărire încasări

4. Inspector-funcție publică de execuție, clasa I, grad Principal-Compartiment impunere

5

Balul Bobocilor la Liceul Ionita G Andron 12Cei mai curajoși boboci de la Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron au participat la concursul de Miss și Mister Boboc organizat în cinstea tinerilor elevi de clasa a IX-a.

La invitaţia organizatorilor, autoritatea publică locală a fost reprezentată de viceprimarul Constantin Fanea, care a făcut parte din juriu.

Viceprimarul orașului Negrești-Oaș, Constantin Fanea… Citeşte

Mars impotriva violentei in familie in Negresti Oas - 2017 Primăria Orașului Negrești-Oaș, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, Serviciul Public de Asistenţă Socială Negreşti Oaş şi instituţiile de învăţământ au organizat un marş de sensibilizare şi conştientizare a cetăţenilor privind violenţa împotriva femeilor şi a violenţei în familie.

Marşul de sensibilizare a avut loc… Citeşte