Comunicat: Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş

October 2, 2012 @ 20:14

Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş, membră a Asociaţiei Judeţene de Pensionari Satu Mare, îşi exprimă pe această cale mulţumirile şi recunoştinţa faţă de primarul Aurelia Fedorca şi faţă de Consiliul Local Negreşti-Oaş pentru gestul extraordinar pe care l-au făcut prin organizarea “Nunţii de aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi pentru ceilalţi vârstnici, demonstrând că cei mai bătrâni nu au fost daţi complet uitării.

Vă dăm asigurări că vârstnicii reuniţi în Asociaţia Pensionarilor din Negreşti-Oaş vor susţine toate proiectele de dezvoltare a oraşului şi ne angajăm să participăm activ la viaţa comunităţii.

Cu respect,
preşedinte Peter Zbona

Începând din data de 21 septembrie 2018, Sistemul de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT” va fi testat și la nivelul județului Satu Mare. Astfel, în 21 septembrie, în intervalul 10.00 – 12.00, la nivelul județului va fi transmis un mesaj în patru localități din județ ( Carei, Negresti Oaș, Tașnad, Turț), iar în intervalul 17.00 -19.00, într-o… Citeşte

Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca organizează luni, 24 septembrie 2018, Bursa locurilor de muncă, în cadrul proiectului E.G.A.L.O. Nord-Vest – Egalitatea accesului la locuri de muncă și ocupare în Nord-Vest,POCU/298/3/14/120747.

Bursa Locurilor de Muncă va avea loc de la ora 10.00, iar la aceasta sunt așteptate să participe circa 50 de… Citeşte

O delegație de poeți chinezi, prezentă la Zilele Poesis, a fost primită miercuri la Negrești-Oaș de primarul Aurelia Fedorca, viceprimarul Constantin Fanea și managerul cultural Natalia Lazăr.

Delegația formată din poeții chinezi Wang Guilin, Chen Taijin, Yang Beicheng, Mei Er și Bei Ta, din Jean Poncet – fost ambasador al Franței în China și traducătoarea Denisa Crăciun a fost însoțită la… Citeşte