Buletin Informativ – august 2016

Layout 1

Comunicat: Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş

02/10/2012 @ 8:14 pm

Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş, membră a Asociaţiei Judeţene de Pensionari Satu Mare, îşi exprimă pe această cale mulţumirile şi recunoştinţa faţă de primarul Aurelia Fedorca şi faţă de Consiliul Local Negreşti-Oaş pentru gestul extraordinar pe care l-au făcut prin organizarea “Nunţii de aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi pentru ceilalţi vârstnici, demonstrând că cei mai bătrâni nu au fost daţi complet uitării.

Vă dăm asigurări că vârstnicii reuniţi în Asociaţia Pensionarilor din Negreşti-Oaş vor susţine toate proiectele de dezvoltare a oraşului şi ne angajăm să participăm activ la viaţa comunităţii.

Cu respect,
preşedinte Peter Zbona

Cea de-a 61-a ediție a tradiționalei serbări câmpenești „Sâmbra Oilor” va avea loc duminică, 7 mai 2017. Primăria și Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș și Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș se află printre organizatori, alături de Prefectura Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și de Primăria Certeze.

Sâmbra oilor este cea mai reprezentativă sărbătoare pastorală a oșenilor ce… Citeşte

Consiliul Lsedinta CL Negresti Oas aprobare buget 2017ocal al oraşului Negreşti-Oaş a aprobat, în şedinţa ordinară din 28 aprilie 2017, acordarea unui număr de 43 de burse sociale şi 148 de burse de merit pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din oraș.

Decizia a fost luată la propunerea primarului Aurelia Fedorca, urmând ca elevii care întrunesc criteriile să primească o… Citeşte

Negreștenii vor colecta separat deșeurile, în sistem dual, în două fracții – FRACȚIE UMEDĂ și USCATĂ, din data de 1 mai 2017.  Primăria orașului Negrești-Oaș și operatorul de salubrizare SC Cleanman SRL a demarat o amplă campanie de informare și de conștientizare în rândul populației, sub sloganul ”Un oraș mai curat începe de la tine!”.

Colectarea selectivă în sistem dual este… Citeşte