Comunicat: Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş

October 2, 2012 @ 20:14

Asociaţia de Pensionari Negreşti-Oaş, membră a Asociaţiei Judeţene de Pensionari Satu Mare, îşi exprimă pe această cale mulţumirile şi recunoştinţa faţă de primarul Aurelia Fedorca şi faţă de Consiliul Local Negreşti-Oaş pentru gestul extraordinar pe care l-au făcut prin organizarea “Nunţii de aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi pentru ceilalţi vârstnici, demonstrând că cei mai bătrâni nu au fost daţi complet uitării.

Vă dăm asigurări că vârstnicii reuniţi în Asociaţia Pensionarilor din Negreşti-Oaş vor susţine toate proiectele de dezvoltare a oraşului şi ne angajăm să participăm activ la viaţa comunităţii.

Cu respect,
preşedinte Peter Zbona

Lucrările de modernizare a Cartierului Decebal din orașul Negrești-Oaș au fost finalizate, rezultând un cartier modern, cu rețele de apă și canalizare, cu străzi asfaltate, trotuare și spații verzi amenajate, dar și cu grădiniță nouă. Mai rămân de amenajat spațiile de joacă, astfel încât Cartierul Decebal să devină un etalon pentru ceea ce înseamnă un cartier adus la standarde moderne.

”Continuăm… Citeşte

În acest weekend, la Luna Şes, va avea loc ediţia a V – a ediție a Campionatului internaţional de viteză pe traseu montan ’’CUPA LUNA ŞES – VITEZĂ PE TRASEU MONTAN’’.

Prima etapă din Campionatul Internaţional de VTM se va desfăşura în data de 14 iulie 2018, pe drumul judeţean DJ 109G de la km 7+900 până la km 11+450 (ruta… Citeşte

O delegație condusă de Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş, Ambasadorul Republicii Turcia în România, însoțit de consilierul economic Hakki Burutçu, de deputatul Ibram Husein, de președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, Güven Güngör, dar și de 12 oameni de afaceri turci, care doresc să investească în zona noastră, a vizitat joi după-amiaza orașul Negrești-Oaș în cadrul unei sesiuni a Forumului… Citeşte