Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


COMUNICAT privind rezultatul evaluării proiectelor depuse pentru obținerea de finanțări nerambursabile

August 10, 2018 @ 08:00

COMUNICAT privind rezultatul evaluarii proiectelor depuse pentru obtinerea finantarii nerambursabile de la bugetul local al Orasului Negresti Oas pe anul 2018, in baza Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005

Ca urmare a sesiunii de selectie si evaluare a proiectelor care vor beneficia de finantare nerambrusabila din bugetul local al Orasului Negresti Oas pe anul 2018, in baza Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005 privind regimul finantarilor nerambrusabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, rezultatele evaluarii sunt prezentate pe acest link.

Click pentru a descărca documentul

Conform Ghidului solicitantului, contestaţiile se depun în scris, în termen de 3 zile de la publicarea pe site a rezultatelor selecţiei, la registratura Primăriei oraşului Negreşti Oaş. Contestaţiile se soluţionează în termen de maxim 10 zile de la data expirării termenului de depunere al contestaţiilor, iar răspunsul este definitiv.

Dacă în termen de 30 de zile de la data comunicării rezultatului selecţiei solicitantul nu se prezintă pentru încheierea contractului de finanţare, se consideră că oferta de finanţare a oraşului Negreşti Oaş nu a fost acceptată, iar proiectele în cauză se elimină de la finanţare, locurile acestora fiind preluate de celelalte proiecte, în ordinea descrescătoare a punctajului.

Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș a aprobat vineri, 19 octombrie, în ședință extraordinară 6 proiecte de hotărâre care privesc realizarea a șase obiective de investiții extrem de importante:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din localitatea Negrești-Oaș – LOT 1”, actualizată –… Citeşte

La Grădinița cu program prelungit nr.7 s-a desfășurat azi evenimentul outdoor cu tema „Toamna se joacă cu noi!”, ajuns la a doua ediție.
Scopul activității a fost acela de a marca Ziua Alimentației Sănătoase și de a aduce în prim plan roadele toamnei și rolul lor în alimentația sănătoasă a copiilor. De asemenea, această activitate a oferit părinților posibilitatea de a participa… Citeşte

A.J.O.F.M. SATU MARE anunță lista locurilor de muncă vacante la data de 15.10.2018 în judeul Satu Mare.  Total locuri de muncă în  judeţ:  299  locuri  de munca vacante,  din care 27 studii superioare, 176  studii medii și  96  fără calificare. 

Vizualizează structura pe meserii pe acest link

Comments are closed.