Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Elena Mîndru și Orchestra Română de Tineret, aplaudați la scenă deschisă la Negrești-Oaș. Vicecampionul olimpic Ioan Șnep a primit titlul de cetățean de onoare al orașului

September 9, 2018 @ 13:57

Sala de evenimente Dallas din Negrești-Oaș a fost neîncăpătoare sâmbătă seara pentru negreștenii, oșenii și sătmărenii veniți să o asculte live pe una dintre cele mai apreciate interprete de jazz simfonic din lume, Elena Mîndru, acompaniată de Orchestra Română de Tineret.

Publicul s-a bucurat de un spațiu cultural deosebit, audiind un concert unic şi extraordinar, în care muzica jazz a fost îmbinată cu muzica clasică, cu influenţe folclorice româneşti. Prestația artistei și a orchestrei i-a făcut pe spectatori să aplaude în picioare și să ceară bis-uri după bis-uri. Concertul s-a încheiat cu momentele magice oferite de negreșteanul Dan Variu, la fluier, cel căruia i se datorează cuprinderea orașului Negrești-Oaș în turneul Symphonic Jazz in Transylvania.

„A fost o seară cu totul și cu totul specială. Le mulțumim Elenei Mîndru și Orchestrei Române de Tineret, în special negreșteanului Dan Variu, pentru că au făcut posibil ca un astfel de concert să se întâmple la Negrești-Oaș. Le mulțumesc și negreștenilor care au venit în număr mare, au rezonat și au demonstrat astfel că apreciază spectacolele de calitate”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Vicecampionul olimpic Ioan Șnep, cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș

Cu acest prilej a avut loc și decernarea titlului cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș domnului Ioan Șnep, canotor, vicecampion la Olimpiada de la Seul, Coreea (1988), în semn de apreciere pentru vasta activitate sportivă şi rezultatele valoroase prin care a făcut cunoscut numele României și meleagurile Ţării Oaşului.

Ioan Șnep a obținut remarcabile rezultate la campionate mondiale și jocuri olimpice, în calitate de sportiv, fiind singurul negreștean cu asemenea performanțe olimpice. În calitate de antrenor, a instruit și instruiește și în prezent generații de sportivi, preocupându-se de pregătirea acestora pentru participarea la Jocurile Olimpice, campionatele mondiale, balcanice sau naţionale. În această ipostază a obținut rezultate notabile, printre cele mai relevante fiind ocuparea locurilor I și II pe podiumul campionatelor mondiale (echipaje feminine, tineret și seniori) din 2005 și 2006.

Pe scena, alături de campionul nostru, au fost invitați doi din membrii echipei de la Seul: Dimitrie Popescu și Valentin Robu. A fost un moment emoționant pentru toată lumea!

Titlul i-a fost decernat de primarul Aurelia Fedorca și de ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

Primarul Aurelia Fedorca i-a mulțumit lui Ioan Șnep pentru că este un model pentru tineri, pentru că prin muncă și determinare a ajuns la performanțe notabile, ducând numele Negreștiului în toată lumea.

„Îl felicit pe domnul Ioan Șnep pentru această distincție care îi răsplătește întreaga carieră și îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru sportul românesc„ – a declarat și ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

Dublul eveniment a fost organizat de Primăria, Consiliul local Negrești-Oaș și Casa Orășenească de Cultură, managerul cultural Natalia Lazar precizând importanța acestui moment:

„Am oferit negreștenilor, și nu numai, o seară extraordinară, acum, la ceas de Centenar, propunându-le repere care să ne ghideze spre un viitor demn și frumos, așa cum l-au gândit înaintașii noștri și cum suntem datori să-l transmitem noi urmașilor noștri. Clipele sublime dăruite de generația de tineri muzicieni, împreună cu ravisanta Elena Mîndru și rememorarea momentului câștigării medaliei de argint de către domnul Ioan Șnep și echipa de canotaj 4+1, la Jocurile Olimpice de la Seul, din 1988 constituie modele și motive de bucurie și mândrie. Șirul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri continuă, la Negrești-Oaș.”

Astăzi, 15 ianuarie, ca în fiecare an,  sărbătorim „Ziua Culturii Naționale” și împlinirea a 169 de ani de la naşterea poetului nepereche, Mihai Eminescu.

La Negrești-Oaș, Ziua Culturii Naționale
a fost sărbătorită printr-o serie de evenimente.  Începând cu ora 08.00, la Biblioteca
Orășenească din Negrești-Oaș, s-a desfășurat o 
expoziție de carte din opera eminesciană și dezbateri școlare cu tema
Mihai Eminescu.

Apoi, în sala mare de festivități
a primăriei,  elevii de la instituțiile
de… Citeşte

A.J.O.F.M. SATU MARE anunță lista locurilor de muncă vacante la data de 14.01.2019 în judetul Satu Mare. Total locuri de muncă în judeţ: 171 locuri de munca vacante, din care 16 studii superioare, 123 studii medii și 32 fără calificare.

Vizualizati lista locurilor de munca vacante pe acest link

Rezultatele finale ale concursului organizat în data de 10 ianuarie  2019 pentru ocuparea a trei posturi contractual vacante de execuție în cadrul Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat

Nr.
crt.

Numele şi prenumele
candidatului

Punctajul obţinut la proba
scrisă

Punctajul obţinut la
interviu

Total

Rezultatul concursului

1

Vitoc Carmen Olimpia

 92 puncte

90   puncte

91 puncte

ADMIS

2… Citeşte

Comments are closed.