Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Însemne artistice în Universul Oșenesc, un real succes la negreșteni – FOTO & VIDEO

December 21, 2014 @ 23:08

univers osenesc (3)Negreștenii și invitații lor prezenți duminică după-amiaza în număr mare la evenimentul cultural „Însemne artistice în Universul Oșenesc„, care a avut loc în sala mare a Primăriei Negrești-Oaș, nu au avut ce regreta. Aceștia s-au declarat impresionați de valoarea actului cultural pus în scenă pe viu de artiști sau prin proiecții.

Însemnele artistice ale Universul oșenesc au fost reprezentate de Ana Cicio cu ” Colinde, zei și mistere”, de scriitorii Ioan Nistor și Nicoară Mihali care au vorbit despre ”Strigătura și dansul ideilor”, ”Timpul oșenesc„ al lui Vasile Pop Negreșteanu pecetluit în desen, pictură și fotografie și „Rememorările pentru eternitate” ale folcloristului Iacob Pop din Bixad. De asemenea, a venit să completeze fericit evenimentul expoziția de lucrări realizate de elevi în cadrul cercului de arte vizuale al Liceului Teoretic Negrești-Oaș, coordonați de profesorul Iosif Saitoș.

Cel mai mare succes l-a avut proiecția spectacolului ”La bulciugu mirelui. Meditație asupra unei balade din Țara Oașului”, în interpretarea corului și a orchestrei Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj Napoca, care a stârnit emoții și aplauze.

De altfel, primarul Aurelia Fedorca s-a declarat impresionată de acest spectacol, apreciind că toți negreștenii ar trebui să-l vizioneze.
Inițiativa acestui eveniment aparține profesorilor Mihaela și Marin Grigorean de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș și a fost organizat cu sprijinul Primăriei Negrești-Oaș.

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş vă invită să participați la consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”.

Evenimentul va avea loc luni, 23 octombrie 2017, de la ora 11.00, în Sala Mare de şedinţe a Primăriei Negrești-Oaș, str. Victoriei, nr. 95-97.

La… Citeşte

Primaria orasului Negresti Oas anunta organizarea examenului de promovare in grad profesional pentru 4 functii publice, dupa cum urmeaza:

  • Politist local, clasa I, grad asistent – din cadrul Compartimentului constructii si protectia mediului – Serviciul Politia Locala
  • Inspector, clasa I,  grad asistent – din cadrul Compartimentului urbanism – Directia Amenajarea Teritoriului, Investitii si Patrimoniu
  • Inspector, clasa I,  grad principal – din cadrul Compartimentului strategie de dezvoltare

 Primăria orașului Negrești Oaș, Județul Satu Mare organizează concurs de promovare pentru următoarele  funcții contractuale vacante de conducere:

 1.Șef  birou – monitorizare servicii și utilități publice-  post  vacant in regim contractual pe perioadă nedeterminată clasa I –  studii superioare

 Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 pentru aprobarea regulamentului- cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant… Citeşte

Comments are closed.