Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Însemne artistice în Universul Oșenesc, un real succes la negreșteni – FOTO & VIDEO

December 21, 2014 @ 23:08

univers osenesc (3)Negreștenii și invitații lor prezenți duminică după-amiaza în număr mare la evenimentul cultural „Însemne artistice în Universul Oșenesc„, care a avut loc în sala mare a Primăriei Negrești-Oaș, nu au avut ce regreta. Aceștia s-au declarat impresionați de valoarea actului cultural pus în scenă pe viu de artiști sau prin proiecții.

Însemnele artistice ale Universul oșenesc au fost reprezentate de Ana Cicio cu ” Colinde, zei și mistere”, de scriitorii Ioan Nistor și Nicoară Mihali care au vorbit despre ”Strigătura și dansul ideilor”, ”Timpul oșenesc„ al lui Vasile Pop Negreșteanu pecetluit în desen, pictură și fotografie și „Rememorările pentru eternitate” ale folcloristului Iacob Pop din Bixad. De asemenea, a venit să completeze fericit evenimentul expoziția de lucrări realizate de elevi în cadrul cercului de arte vizuale al Liceului Teoretic Negrești-Oaș, coordonați de profesorul Iosif Saitoș.

Cel mai mare succes l-a avut proiecția spectacolului ”La bulciugu mirelui. Meditație asupra unei balade din Țara Oașului”, în interpretarea corului și a orchestrei Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj Napoca, care a stârnit emoții și aplauze.

De altfel, primarul Aurelia Fedorca s-a declarat impresionată de acest spectacol, apreciind că toți negreștenii ar trebui să-l vizioneze.
Inițiativa acestui eveniment aparține profesorilor Mihaela și Marin Grigorean de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș și a fost organizat cu sprijinul Primăriei Negrești-Oaș.

 

Primăria orașului Negrești Oaș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante  în regim contractual pe perioadă nedeterminată – cu respectarea prevederilor HG nr.286/2011

  1. Muncitor calificat, grad I – în cadrul Serviciului Centrul Social pentru Vârstnici – post studii medii.
  2. Inspector, grad II – în cadrul Compartimentului Registratură-Petiții – post studii medii

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3… Citeşte

Primăria orașului Negrești Oaș, județul Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant în regim contractual pe perioadă nedeterminată,

  1. Consilier, grad II – în cadrul Centrului de Afaceri – post studii superioare.

Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 – pentru aprobarea Regulamentului –cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar… Citeşte

DOCUMENTAȚIA P.U.Z. – CONSTRUIREA UNEI PLATFORME PENTRU AMPLASAREA STATIEI DE PREPARARE A BETONULUI SI CONFECTIONARE PREFABRICATE DIN BETON “,  în jud. Satu Mare, loc. Negresti Oas, str. I. Creangă,  extras C.F. 107474, nr. Cad. 107474, CF 109515, nr. cad. 109515.

 Amplasament:  – Negrești Oaș, Str. I. Creanga

Beneficiar      :  – POPA IOAN si POPA ANA

Proiectant      : –  SC ART PLAN PROJECT SRL

            Document&nbsp… Citeşte

Comments are closed.