Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Buletin Informativ – august 2016

Layout 1

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Mesajul primarului Aurelia Fedorca de Ziua Naţională a României

30/11/2014 @ 9:45 pm

aurelia-fedorca2La mulți ani, România! La mulți ani, români! La mulți ani, negreșteni și oșeni oriunde v-ați afla!
Îi salut și le mulțumesc oaspeților noștri care au acceptat invitația de a fi alături de noi în această zi.

Astăzi, de 1 decembrie, Ziua Națională a României, îmi doresc să avem înțelepciunea celor care, în urmă cu 96 de ani, au înțeles cât de important este să fim uniți într-o singură națiune.

Îmi doresc ca această zi să fie una de reflecție pentru toți românii, să fie momentul în care depășim ura și dezbinarea și privim împreună spre viitor. Ziua în care învățăm din ceea ce au făcut strămoșii noștri la 1918 și începem să construim toți, împreună, o țară de care să fim mândri.
O naţiune puternică se bazează pe comunităţi puternice, iar noi trebuie să demonstrăm că asta suntem. Să demonstrăm că suntem mândri că suntem români, mândri că suntem fii ai Ţării Oaşului, mândri că suntem negreşteni.

Acum mai mult decât oricând este momentul să ne exprimăm respectul nostru pentru cei mai buni dintre români. Numai astfel vom putea fi şi noi, ca naţiune, mai buni. Pentru că la sfârșitul acestei luni aniversăm și 50 de ani de când Negrești-Oaș a devenit oraș, profit de această zi a noastră, a tuturor românilor, să transmit aprecierile mele tuturor negreștenilor și oșenilor, de acasă sau din lume, despre care nu vorbește nimeni: militari, medici și profesori, polițiști și pompieri, cercetători, inventatori și artiști, elevi și studenți olimpici, sportivi cu mari performanțe, oameni cu suflet care își ajută semenii aflați în nevoie.

Trebuie să fim mândri de toți acești români care în anonimat își fac zilnic datoria pentru țară și datoria de român.

Gândul meu se îndreaptă azi spre românii noştri, spre negreştenii noştri din afară ţării, spre copiii şi familiile noastre, din păcate prea mulţi plecaţi, cărora trebuie să le mulţumim pentru ceea ce fac, pentru că truda lor şi efortul depus de ei au împins România înainte pe drumul european pe care se află astăzi.

În România, ca și în comunitatea noastră, încă mai sunt multe de făcut, dar sunt convinsă că putem privi cu mândrie spre viitor la o Românie care își respectă cetățenii și le oferă un nivel de trai mai bun.

Transmit, la final, un mesaj de unitate tuturor românilor în această zi în care trebuie să fim mândri de trecut și de prezent, mândri de ceea ce putem deveni!

LA MULȚI ANI, România! LA MULȚI ANI, români de pretutindeni!

primar Aurelia Fedorca

Cea de-a 61-a ediție a tradiționalei serbări câmpenești „Sâmbra Oilor” va avea loc duminică, 7 mai 2017. Primăria și Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș și Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș se află printre organizatori, alături de Prefectura Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și de Primăria Certeze.

Sâmbra oilor este cea mai reprezentativă sărbătoare pastorală a oșenilor ce… Citeşte

Consiliul Lsedinta CL Negresti Oas aprobare buget 2017ocal al oraşului Negreşti-Oaş a aprobat, în şedinţa ordinară din 28 aprilie 2017, acordarea unui număr de 43 de burse sociale şi 148 de burse de merit pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din oraș.

Decizia a fost luată la propunerea primarului Aurelia Fedorca, urmând ca elevii care întrunesc criteriile să primească o… Citeşte

Negreștenii vor colecta separat deșeurile, în sistem dual, în două fracții – FRACȚIE UMEDĂ și USCATĂ, din data de 1 mai 2017.  Primăria orașului Negrești-Oaș și operatorul de salubrizare SC Cleanman SRL a demarat o amplă campanie de informare și de conștientizare în rândul populației, sub sloganul ”Un oraș mai curat începe de la tine!”.

 Colectarea selectivă în sistem dual este… Citeşte

Comments are closed.