Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, sprijină finalizarea lucrărilor la Luna Șes: ”Sperăm ca la anul să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important”

October 31, 2015 @ 10:01

luna sesMinistrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh, a făcut vineri, 30 octombrie, o vizită la Luna Șes, însoțită fiind de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și de vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

Ministrul Dezvoltării și-a exprimat susţinerea pentru proiectele de investiții din Negrești-Oaş, precizând că Guvernul din care face parte va aloca bani pentru investițiile aflate în derulare. Aceasta a arătat că finanţarea lucrărilor de la stațiunea Luna Şes este prioritară.

“Sperăm ca la anul, în funcţie de vreme, sau în maxim doi ani, depinde după cum se desfăşoară lucrările, să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important. Este important nu doar pentru Negreşti-Oaş, ci pentru întregul judeţ Satu Mare. Sperăm ca cetăţenii să se bucure de acest obiectiv”, a declarat ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Primarul Aurelia Fedorca a arătat că proiectul este unul foarte important pentru întreaga regiune.

„ Doamna ministru Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ne-a promis susținere pentru definitivarea acestui proiect atât de important pentru întreaga zonă a Oașului. Stațiunea Luna Șes – o stațiune unde se vor practica sporturi de vară și de iarnă – este singurul proiect care poate revigora zona și poate reporni motoarele economiei. În ultimii ani, cu sprijin guvernamental, am finalizat drumul de acces spre stațiunea Luna Șes, rețelele de apă, canalizare și electricitate și telescaunul. Acum am conectat la rețeaua de energie electrică proprietarii privați. Dar mai avem nevoie de aproximativ 16 milioane lei pentru a finaliza pârtia de schi. Mediul privat este pregătit și așteaptă să finalizăm investiția: avem deja în zonă 3 pensiuni frumoase și se construiește un SPA modern„, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Ministrul Sevil Shhaideh a mai anunţat vineri, la Satu Mare, că judeţul are alocată prin ultima rectificare bugetară o sumă totală de 651 de milioane de lei, a doua ca mărime la nivel naţional, pentru finalizarea tuturor proiectelor din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

În Negrești-Oaș se derulează în acest moment mai multe proiecte prin PNDL, printre care modernizarea străzilor și construirea Centrului Multicultural.

Centru Multicultural Negresti OasLa sediul Primăriei orașului Negrești-Oaș a avut luni, 23 octombrie, consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”. La eveniment au participat aproximativ 100 de negreșteni.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, s-a declarat… Citeşte

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş vă invită să participați la consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”.

Evenimentul va avea loc luni, 23 octombrie 2017, de la ora 11.00, în Sala Mare de şedinţe a Primăriei Negrești-Oaș, str. Victoriei, nr. 95-97.

La… Citeşte

Primaria orasului Negresti Oas anunta organizarea examenului de promovare in grad profesional pentru 4 functii publice, dupa cum urmeaza:

  • Politist local, clasa I, grad asistent – din cadrul Compartimentului constructii si protectia mediului – Serviciul Politia Locala
  • Inspector, clasa I,  grad asistent – din cadrul Compartimentului urbanism – Directia Amenajarea Teritoriului, Investitii si Patrimoniu
  • Inspector, clasa I,  grad principal – din cadrul Compartimentului strategie de dezvoltare

Comments are closed.