Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, sprijină finalizarea lucrărilor la Luna Șes: ”Sperăm ca la anul să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important”

October 31, 2015 @ 10:01

luna sesMinistrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh, a făcut vineri, 30 octombrie, o vizită la Luna Șes, însoțită fiind de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și de vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

Ministrul Dezvoltării și-a exprimat susţinerea pentru proiectele de investiții din Negrești-Oaş, precizând că Guvernul din care face parte va aloca bani pentru investițiile aflate în derulare. Aceasta a arătat că finanţarea lucrărilor de la stațiunea Luna Şes este prioritară.

“Sperăm ca la anul, în funcţie de vreme, sau în maxim doi ani, depinde după cum se desfăşoară lucrările, să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important. Este important nu doar pentru Negreşti-Oaş, ci pentru întregul judeţ Satu Mare. Sperăm ca cetăţenii să se bucure de acest obiectiv”, a declarat ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Primarul Aurelia Fedorca a arătat că proiectul este unul foarte important pentru întreaga regiune.

„ Doamna ministru Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ne-a promis susținere pentru definitivarea acestui proiect atât de important pentru întreaga zonă a Oașului. Stațiunea Luna Șes – o stațiune unde se vor practica sporturi de vară și de iarnă – este singurul proiect care poate revigora zona și poate reporni motoarele economiei. În ultimii ani, cu sprijin guvernamental, am finalizat drumul de acces spre stațiunea Luna Șes, rețelele de apă, canalizare și electricitate și telescaunul. Acum am conectat la rețeaua de energie electrică proprietarii privați. Dar mai avem nevoie de aproximativ 16 milioane lei pentru a finaliza pârtia de schi. Mediul privat este pregătit și așteaptă să finalizăm investiția: avem deja în zonă 3 pensiuni frumoase și se construiește un SPA modern„, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Ministrul Sevil Shhaideh a mai anunţat vineri, la Satu Mare, că judeţul are alocată prin ultima rectificare bugetară o sumă totală de 651 de milioane de lei, a doua ca mărime la nivel naţional, pentru finalizarea tuturor proiectelor din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

În Negrești-Oaș se derulează în acest moment mai multe proiecte prin PNDL, printre care modernizarea străzilor și construirea Centrului Multicultural.

Mii de persoane au participat duminică la concertele oferite de trupa Phoenix și Carla`s Dreams în a doua seară de manifestări a Zilelor Orașului Negrești-Oaș, iar în final s-au bucurat împreună și au aplaudat superbele focuri de artificii.

Zilele Orașului Negrești-Oaș au continuat duminică seara, de la ora 18.00, cu un medalion folcloric Nicu Pop și Sorin Cucu, urmat de un… Citeşte

Un număr de 15 de cupluri care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie au fost premiate duminică, 19 august 2018, în cadrul manifestărilor organizate de Zilele Orașului – „Zestrea Oașului”.

Momentul festiv a avut loc duminică, 19 august 2018, de la ora 19.00, pe scena amenajată pe stadion. Fiecare cuplu a primit din partea Primăriei și… Citeşte

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat duminică, 19 august 2018, la Negrești-Oaș, la sesiunea interactivă de consultări cetățenești privind viitorul Uniunii Europene, având ca tematică „Europa valorilor comune“, unul dintre pilonii viitoarei agende a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Evenimentul, organizat de Ministerul Afacerilor Externe şi Institutul European din România, în parteneriat cu Primăria și Consiliul… Citeşte

Comments are closed.