Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, sprijină finalizarea lucrărilor la Luna Șes: ”Sperăm ca la anul să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important”

October 31, 2015 @ 10:01

luna sesMinistrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh, a făcut vineri, 30 octombrie, o vizită la Luna Șes, însoțită fiind de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și de vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

Ministrul Dezvoltării și-a exprimat susţinerea pentru proiectele de investiții din Negrești-Oaş, precizând că Guvernul din care face parte va aloca bani pentru investițiile aflate în derulare. Aceasta a arătat că finanţarea lucrărilor de la stațiunea Luna Şes este prioritară.

“Sperăm ca la anul, în funcţie de vreme, sau în maxim doi ani, depinde după cum se desfăşoară lucrările, să venim şi să inaugurăm acest obiectiv important. Este important nu doar pentru Negreşti-Oaş, ci pentru întregul judeţ Satu Mare. Sperăm ca cetăţenii să se bucure de acest obiectiv”, a declarat ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Primarul Aurelia Fedorca a arătat că proiectul este unul foarte important pentru întreaga regiune.

„ Doamna ministru Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ne-a promis susținere pentru definitivarea acestui proiect atât de important pentru întreaga zonă a Oașului. Stațiunea Luna Șes – o stațiune unde se vor practica sporturi de vară și de iarnă – este singurul proiect care poate revigora zona și poate reporni motoarele economiei. În ultimii ani, cu sprijin guvernamental, am finalizat drumul de acces spre stațiunea Luna Șes, rețelele de apă, canalizare și electricitate și telescaunul. Acum am conectat la rețeaua de energie electrică proprietarii privați. Dar mai avem nevoie de aproximativ 16 milioane lei pentru a finaliza pârtia de schi. Mediul privat este pregătit și așteaptă să finalizăm investiția: avem deja în zonă 3 pensiuni frumoase și se construiește un SPA modern„, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Ministrul Sevil Shhaideh a mai anunţat vineri, la Satu Mare, că judeţul are alocată prin ultima rectificare bugetară o sumă totală de 651 de milioane de lei, a doua ca mărime la nivel naţional, pentru finalizarea tuturor proiectelor din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

În Negrești-Oaș se derulează în acest moment mai multe proiecte prin PNDL, printre care modernizarea străzilor și construirea Centrului Multicultural.

Sfintele Sărbători ale Paștelui ne oferă plăcutul prilej de a ura tuturor negreştenilor, de acasă şi de pretutindeni, sănătate, fericire, bucurii, pace şi linişte sufletească, putere pentru a depăşi greutăţile.

Sărbători binecuvântate!

Primar Aurelia Fedorca

Viceprimar Constantin Fanea

La Complexul Valea Măriei a avut loc vineri premierea laureaților Olimpiadei Naţionale de Matematică 2018 – Juniori.  Gazdele evenimentului au fost primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, și inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Călin Durla.

La eveniment au participat cei 176 elevi de clasele V-VI, cei mai buni pe care îi are România în acest moment, care s-au… Citeşte

lidl negresti oasArgumentare: Pe terenurile cu nr cadastrale 100077, 100067, 100626 , situate în intravilanul orașului Negrești Oaș, Str. Victoriei, nr. 76-80, beneficiarul dorește realizarea acestei investiții.

Beneficiar: S.C. LIDL ROMANIA S.C.S.

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAȚII ȘI PROPUNERI privind intenția de elaborare a planului urbansitic zonal până la data de 19.04.2018.
Persoana responsabilă cu informarea și consultarea… Citeşte

Comments are closed.