Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Moş Nicolae a ajuns la copiii de la Grădiniţa nr. 7 din Negreşti-Oaş

December 5, 2013 @ 16:44

mosul-negresti-oas-gradinita

Moş Nicolae a ajuns, joi, 5 decembrie, la copiii de la Grădiniţa nr. 7 din Negreşti-Oaş. Într-un decor de poveste, Moşul a fost întâmpinat de copii cu mult entuziasm.

Coordonaţi de doamnele educatoare, aceştia au pregătit o expoziţie cu ornamente specifice sărbătorii Crăciunului, dar şi un frumos spectacol de cântece şi colinde.

La serbare a participat şi primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, directorul grădiniţei, Mariana Cionca, dar şi cadrele didactice din instituţie.
După spectacol, toţi copiii au fost răsplătiţi de Moş Nicolae cu pachete cu cadouri.

mos nicolae gradinita negresti oas (1)

mos nicolae gradinita negresti oas (2)

mos nicolae gradinita negresti oas (3)

mos nicolae gradinita negresti oas (4)

mos nicolae gradinita negresti oas (5)

mos nicolae gradinita negresti oas (6)

mos nicolae gradinita negresti oas (7)

mos nicolae gradinita negresti oas (8)

mos nicolae gradinita negresti oas (9)

mos nicolae gradinita negresti oas (10)

mos nicolae gradinita negresti oas (11)

mos nicolae gradinita negresti oas (12)

mos nicolae gradinita negresti oas (13)

 

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş vă invită să participați la consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”.

Evenimentul va avea loc luni, 23 octombrie 2017, de la ora 11.00, în Sala Mare de şedinţe a Primăriei Negrești-Oaș, str. Victoriei, nr. 95-97.

La… Citeşte

Primaria orasului Negresti Oas anunta organizarea examenului de promovare in grad profesional pentru 4 functii publice, dupa cum urmeaza:

  • Politist local, clasa I, grad asistent – din cadrul Compartimentului constructii si protectia mediului – Serviciul Politia Locala
  • Inspector, clasa I,  grad asistent – din cadrul Compartimentului urbanism – Directia Amenajarea Teritoriului, Investitii si Patrimoniu
  • Inspector, clasa I,  grad principal – din cadrul Compartimentului strategie de dezvoltare

 Primăria orașului Negrești Oaș, Județul Satu Mare organizează concurs de promovare pentru următoarele  funcții contractuale vacante de conducere:

 1.Șef  birou – monitorizare servicii și utilități publice-  post  vacant in regim contractual pe perioadă nedeterminată clasa I –  studii superioare

 Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 pentru aprobarea regulamentului- cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant… Citeşte

Comments are closed.