Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Buletin Informativ – august 2016

Layout 1

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Negreștenii, pe podium la Gala Voluntarii anului 2013

January 28, 2014 @ 10:23

gala voluntarilor (32)Luni, la Filarmonica „Dinu lipatti” din Satu Mare s-a desfășurat a șaptea ediție a Galei Voluntarilor SNAC. Au fost acordate premii pentru cele mai active grupuri de voluntari, cel mai eficient coordonator al acestor grupuri, precum și pentru voluntarul anului 2013. În cadrul acestei gale s-a făcut remarcat grupul voluntarilor din Negrești Oaș, elevi care au fost nominalizați și laureați la toate categoriile.

„Este foarte important să cooptăm noi voluntari însă este esențial să-i determinăm pe acești copii să-și continue activitatea de voluntariat pe tot parcursul vieții. Noi ne putem mândri cu faptul că voluntarii formați de noi la Școala Gimnazială Numărul 3 din Negrești Oaș, au continuat această activitate și după absolvire, majoritatea înscriindu-se la activitățile de voluntariat din liceele la care au fost admiși”, a declarat profesoara Mariana Achim, câștigătoarea premiului de „Coordonatorul anului 2013, la categoria rezervată școlilor gimnaziale.

Părinții, conducerile școlilor și autoritățile locale sunt esențiale în activitatea de voluntariat a elevilor.

„Acești copii, spune Mariana Achim, au doar satisfacții spirituale. Aceasta nu înseamnă că voluntariatul este o activitate lipsită de costuri. Aceste cheltuieli au fost acoperite în special de părinții acestor copii. Totodată, noi în Negrești Oaș, ne-am bucurat de sprijinul necondiționat al primarului Aurelia Fedorca. Copiii contribuie și ei cu puținul pe care îl au, eu și rudele mele de asemenea. Totul însă este răsplătit de zâmbetele și mulțumirea celor ajutați”.

Câștigători la categoria „Grupuri de voluntari”, au fost cei de la Școala Gimnazială numărul 3 din Negrești Oaș (pentru clasele primare și gimnaziale) și cei de la Liceul Teoretic Carei (pentru clasele IX-XII). Mariana Achim și Angela Gabor (Liceul Teoretic Carei) au fost desemnate „Coordonarii anului”, iar Kinga Szabo (Școala Gimnazială numărul 10 din Satu Mare) și Delia Teodora Mihoc (Colegiul Național Mihai Eminescu) au fost laureați la categoria „Voluntarul anului”.

Avem placerea de a va informa ca firma dumneavoastra este invitata sa participe la procedura de achizitie directa pentru atribuirea contractului de lucrări ”Reparații curente spații de joacă Parc Central Negrești-Oaș”.

1. Autoritatea contractanta: Orasul Negresti Oas, cu sediul in localitatea Negresti Oas, str. Victoriei, nr. 95-97, telefon/fax 0261-854845, cod fiscal 3963951

2. Procedura de atribuire aplicata: “Achizitie directa” in conformitate cu prevederile art 7 alin 5 din… Citeşte

Avem placerea de a va informa ca firma dumneavoastra este invitata sa participe la procedura de achizitie directa pentru atribuirea contractului de lucrări ”Amenajarea apelor pluviale pe strazile din Negresti Oas(Str.Padurii,Valtori,Borcutului,Motilor(tronson str.Turului-str.Mihai Eminescu)”.

1. Autoritatea contractanta: Orasul Negresti Oas, cu sediul in localitatea Negresti Oas, str. Victoriei, nr. 95-97, telefon/fax 0261-854845, cod fiscal 3963951

2. Procedura de atribuire aplicata: “Achizitie directa” in conformitate cu prevederile art 7 alin… Citeşte

Orașul Negrești-Oaș își deschide porțile la sfârșitul acestei săptămâni pentru cel mai mare eveniment al anului, Festivalul Zestrea Oașului, pregătindu-se să primească o mulțime de oaspeți din țară și din străinătate. 

După trei săptămâni în care în Negrești-Oaș au fost organizate mai multe manifestări de ținută, precum Zilele Medicale ale Țării Oașului, Târgul Tradițional ”Produs de Maramureș și Oaș”, Concursul național… Citeşte

Comments are closed.