Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Negreștenii, pe podium la Gala Voluntarii anului 2013

January 28, 2014 @ 10:23

gala voluntarilor (32)Luni, la Filarmonica „Dinu lipatti” din Satu Mare s-a desfășurat a șaptea ediție a Galei Voluntarilor SNAC. Au fost acordate premii pentru cele mai active grupuri de voluntari, cel mai eficient coordonator al acestor grupuri, precum și pentru voluntarul anului 2013. În cadrul acestei gale s-a făcut remarcat grupul voluntarilor din Negrești Oaș, elevi care au fost nominalizați și laureați la toate categoriile.

„Este foarte important să cooptăm noi voluntari însă este esențial să-i determinăm pe acești copii să-și continue activitatea de voluntariat pe tot parcursul vieții. Noi ne putem mândri cu faptul că voluntarii formați de noi la Școala Gimnazială Numărul 3 din Negrești Oaș, au continuat această activitate și după absolvire, majoritatea înscriindu-se la activitățile de voluntariat din liceele la care au fost admiși”, a declarat profesoara Mariana Achim, câștigătoarea premiului de „Coordonatorul anului 2013, la categoria rezervată școlilor gimnaziale.

Părinții, conducerile școlilor și autoritățile locale sunt esențiale în activitatea de voluntariat a elevilor.

„Acești copii, spune Mariana Achim, au doar satisfacții spirituale. Aceasta nu înseamnă că voluntariatul este o activitate lipsită de costuri. Aceste cheltuieli au fost acoperite în special de părinții acestor copii. Totodată, noi în Negrești Oaș, ne-am bucurat de sprijinul necondiționat al primarului Aurelia Fedorca. Copiii contribuie și ei cu puținul pe care îl au, eu și rudele mele de asemenea. Totul însă este răsplătit de zâmbetele și mulțumirea celor ajutați”.

Câștigători la categoria „Grupuri de voluntari”, au fost cei de la Școala Gimnazială numărul 3 din Negrești Oaș (pentru clasele primare și gimnaziale) și cei de la Liceul Teoretic Carei (pentru clasele IX-XII). Mariana Achim și Angela Gabor (Liceul Teoretic Carei) au fost desemnate „Coordonarii anului”, iar Kinga Szabo (Școala Gimnazială numărul 10 din Satu Mare) și Delia Teodora Mihoc (Colegiul Național Mihai Eminescu) au fost laureați la categoria „Voluntarul anului”.

Centru Multicultural Negresti OasLa sediul Primăriei orașului Negrești-Oaș a avut luni, 23 octombrie, consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”. La eveniment au participat aproximativ 100 de negreșteni.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, s-a declarat… Citeşte

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş vă invită să participați la consultarea publică privind proiectul de design interior pentru Centrul Multicultural Negreşti-Oaş –„Servicii pentru întocmirea proiectului de detalii de execuţie (D.E) şi detalii de amenajare a spaţiilor interioare pentru obiectivul Centrul Cultural Negreşti Oaş”.

Evenimentul va avea loc luni, 23 octombrie 2017, de la ora 11.00, în Sala Mare de şedinţe a Primăriei Negrești-Oaș, str. Victoriei, nr. 95-97.

La… Citeşte

Primaria orasului Negresti Oas anunta organizarea examenului de promovare in grad profesional pentru 4 functii publice, dupa cum urmeaza:

  • Politist local, clasa I, grad asistent – din cadrul Compartimentului constructii si protectia mediului – Serviciul Politia Locala
  • Inspector, clasa I,  grad asistent – din cadrul Compartimentului urbanism – Directia Amenajarea Teritoriului, Investitii si Patrimoniu
  • Inspector, clasa I,  grad principal – din cadrul Compartimentului strategie de dezvoltare

Comments are closed.