Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Olimpiada Naţională de Matematică 2018 – Juniori s-a deschis oficial la Negrești-Oaș – GALERIE FOTO

April 3, 2018 @ 20:35

La Complexul Valea Măriei a avut loc marți după-amiaza deschiderea oficială a Olimpiadei Naţionale de Matematică 2018 – Juniori, la care participă 176 elevi de clasele V-VI, cei mai buni pe care îi are România în acest moment.

La festivitatea de deschidere au participat pe lângă elevi, dascăli și părinți, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, inspectorul general de Matematică din Ministerul Educației, Daniel Grigorescu, președintele Centrului Național de Evaluare și Examinare, Gabriela Streinu Cercel, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Satu Mare, Călin Durla, alături de alți invitați care au umplut sala de evenimente de la Valea Măriei.

Primarul Aurelia Fedorca i-a felicitat pe elevii olimpici și pe dascălii îndrumători și le-a urat mult succes.

”Vreau să vă felicit pentru că ați ajuns la această performanţă remarcabilă, de a participa la etapa naţională, şi sunt convinsă că în spatele acestor rezultate stă o muncă titanică, realizată cu pasiune, vocaţie şi dăruire.

Vă felicit, dragi elevi, pentru că la vârsta la care mulți copii încă se uită la desene sau se joacă în fața calculatorului, voi ați depus un efort uriaș pentru a atinge actuala condiţie. Ştiu că aveţi o misiune grea, dar şi provocatoare în acelaşi timp, aceea de a vă cunoaşte propriile limite şi de a vă etala calităţile, abilităţile și competenţele.

Nu în ultimul rând, vreau să le transmit aprecierea mea profesorilor care v-au ajutat să ajungeţi aici. Ei merită respectul şi admiraţia noastră, a tuturor.

În final, vă doresc ședere plăcută la Negrești-Oaș și vă invit, în limita în care veți avea timp, în pauzele de relaxare, să vizitați zona noastră și să vă bucurați de ospitalitatea oșenilor.

De asemenea, vă invit să deveniți ambasadorii noștri și să reveniți pe meleagurile noastre cu familiile și prietenii voștri”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

 

Sfintele Sărbători ale Paștelui ne oferă plăcutul prilej de a ura tuturor negreştenilor, de acasă şi de pretutindeni, sănătate, fericire, bucurii, pace şi linişte sufletească, putere pentru a depăşi greutăţile.

Sărbători binecuvântate!

Primar Aurelia Fedorca

Viceprimar Constantin Fanea

La Complexul Valea Măriei a avut loc vineri premierea laureaților Olimpiadei Naţionale de Matematică 2018 – Juniori.  Gazdele evenimentului au fost primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, și inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Călin Durla.

La eveniment au participat cei 176 elevi de clasele V-VI, cei mai buni pe care îi are România în acest moment, care s-au… Citeşte

lidl negresti oasArgumentare: Pe terenurile cu nr cadastrale 100077, 100067, 100626 , situate în intravilanul orașului Negrești Oaș, Str. Victoriei, nr. 76-80, beneficiarul dorește realizarea acestei investiții.

Beneficiar: S.C. LIDL ROMANIA S.C.S.

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAȚII ȘI PROPUNERI privind intenția de elaborare a planului urbansitic zonal până la data de 19.04.2018.
Persoana responsabilă cu informarea și consultarea… Citeşte

Comments are closed.