Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Primăria Negrești-Oaș scoate la licitație terenuri la Luna Șes

January 31, 2014 @ 18:27

Aurelia Fedorca Luna SesConsiliul Local Negreşti Oaş a fixat, în cadrul ultimei ședințe, preţul de pornire pentru licitarea a 17 parcele de teren în cea mai bună zonă a staţiunii Luna Şes. În total este vorba despre 17 parcele de teren a câte 20-30 ari, aşezate de o parte şi de alta a drumului de acces la pârtia de schi, între schitul “Sfântul Arhidiacon Ştefan” şi baza pârtiei.

Consilierii locali negreşteni au fixat preţul maximal de pornire a licitaţiilor la 3.000 de euro/ar. Potrivit caietului de sarcini, investitorul are la dispoziţie 24 de luni de la data încheierii tranzacţiei pentru a-şi finaliza construcţia pe parcela sa. Iniţial era prevăzut că investitorii pot cumpăra doar o singură parcela, însă consilierii au solicitat ca să poată fi cumpărate câte parcele se doreşte. Pentru înscrierea la licitaţie, investitorul trebuie să achite o taxă de 1.000 de lei, la care se mai adaugă alte 200 de lei pentru documentaţia necesară.

Primarul Aurelia Fedorca a declarat că va fi demarată o campanie agresivă pentru atragerea unor investitori cu potență financiară, motiv pentru care a cerut răgaz până la mijlocul lunii martie pentru organizarea primei runde a licitaţiei.

“Este, dacă se poate spune aşa, zona zero a staţiunii, adică este vorba despre cele mai bune parcele de teren. Sunt cele mai valoroase terenuri, datorită poziţiei, şi sunt destinate doar pentru construcţia şi amenajarea spaţiilor comerciale, de cazare şi pentru alte servicii care au legătură cu activitatea turistică. Pe aceste parcele nu se vor putea construi case de vacanţă private. Pentru noi este foarte important să obţinem cel mai bun preţ posibil, pentru a avea resurse financiare în vederea amenajării pârtiei de schi”, a precizat primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca.

Edilul şef a mai adăugat că aceste parcele vor fi vândute prin licitaţie deschisă, fiind deja finalizate documentaţiile necesare. La licitaţie se poate înscrie absolut oricine cu condiţia ca, după achiziţionarea terenurilor, să respecte destinaţia acestora. Înscrierile se pot face la Biroul de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Negreşti Oaş, unde pot fi obţinute şi relaţii suplimentare.

Primarul Aurelia Fedorca a cerut consilierilor locali ca prima licitaţie să fie organizată la mijlocul lunii martie.
“Dorim să facem o campanie de promovare foarte agresivă, astfel încât investitorii să afle de oferta noastră. Sunt ferm convinsă că vom găsi investitori cu potență financiară care să investească la Luna Şes”, a precizat primarul Fedorca.

În cazul în care după prima serie de licitaţii vor mai rămâne terenuri nevândute, va mai fi organizată încă o licitație.

Primaria orasului Negresti Oas anunta organizarea examenului de promovare in grad profesional pentru 4 functii publice, dupa cum urmeaza:

  • Politist local, clasa I, grad asistent – din cadrul Compartimentului constructii si protectia mediului – Serviciul Politia Locala
  • Inspector, clasa I,  grad asistent – din cadrul Compartimentului urbanism – Directia Amenajarea Teritoriului, Investitii si Patrimoniu
  • Inspector, clasa I,  grad principal – din cadrul Compartimentului strategie de dezvoltare

 Primăria orașului Negrești Oaș, Județul Satu Mare organizează concurs de promovare pentru următoarele  funcții contractuale vacante de conducere:

 1.Șef  birou – monitorizare servicii și utilități publice-  post  vacant in regim contractual pe perioadă nedeterminată clasa I –  studii superioare

 Condițiile generale de ocupare a unui post sunt cele prevăzute de art.3 din HG nr.286/2011 pentru aprobarea regulamentului- cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant… Citeşte

Joi, 12 octombrie 2017, Muzeul Țării Oașului, Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare și Protopopiatul Ortodox Român Oaş au organizat un colocviu pe tema Patrimoniu cultural şi natura: un peisaj al posibilităţilor, cu ocazia celei de-a XXV-a ediții a Zilelor Europene ale Patrimoniului.

La eveniment au participat directorul Direcției Județene pentru Cultură Satu Mare, Zamfir Danciu, reprezentantul Ministerului Culturii și Identității… Citeşte

Comments are closed.