Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Programul activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilei Pompierilor din România în orașul Negrești-Oaș

September 11, 2017 @ 19:44

Ziua Pompierilor la Negresti OasZiua Pompierilor din România va fi marcată anul acesta prin ample manifestări publice organizate în centrul orașului Negrești Oaș, cu sprijinul Primăriei Orașului Negrești Oaș, Consiliulului Local Negrești Oaș și Casei Orășenești de Cultură Negrești-Oaș.

Astfel Miercuri, 13 septembrie a.c, începând cu ora 12:00, în centrul oraşului Negreşti Oaş va avea loc un ceremonial militar la care vor lua parte oficialități ale județului Satu Mare, primari ai unităților administrativ teritoriale unde Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă “Someş” Satu Mare are efective, comandanţi și șefi ai unităţilor militare aparţinând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică si Siguranță Națională din județul Satu Mare, reprezentanţi ai instituţiilor publice deconcentrate si descentralizate județene, cadre active, în rezervă si retragere aparținând Inspectoratului General pentru Situaţii de Ugenţă.

În cadrul festivității vor fi acordate premii și plachete aniversare, va avea loc ceremonia de înaintare în grad înaintea expirării stagiului minim a 6 cadre militare, vor fi citite mesaje de felicitare și vor fi rostite alocuțiuni ale oficialităților, după care, pe acordurile fanfarei Municipale Baia Mare, se va putea urmări în premieră în orașul Negrești Oaș, o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMEȘ” al județului Satu Mare. Vor fi prezentate atât echipamente de stingere fabricate în anul 1885, cât şi ultimele noutăţi ale tehnicii de intervenţie.

La final, cei prezenți vor putea asista la un exerciţiu demonstrativ, unde vor putea observa modul de acţiune al serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă în cazul intervenţiei la accidentele rutiere şi incendii.
Ne-ar face deosebită plăcere să fiţi alături de noi în acest moment special din viaţa salvatorilor.

Vă aşteptăm cu drag !

Desfășurător activități 13 septembrie 2017-Ziua Pompierilor din România

 

11:00 Pregatirea spaţiului  în care se desfaşoară ceremonia,

          Instalarea sistemului de sonorizare,

          Introducerea fanfarei militare în formație,

          Realizarea dispozitivului pentru ceremonia militară;

11:50 Introducerea drapelului de luptă in formaţie;

11:55 Prezentarea onorului prefectului judetului Satu Mare;

12:00 Întâmpinarea  oficialitaților judetene si locale, darea onorului, salutul Drapelului  de luptă, trecerea în revistă a inspectoratului;

12:05 Intonarea imnului de stat  / arborarea drapelului României;

12:10 Oficierea serviciului religios;

12:20 Prezentarea oficialităților și invitaților;

12:25 Alocuțiune Inspector Șef / Citirea mesajelor de felicitare

12:40 Avansări în grad / Premieri

13:00 Alocuțiuni: Prefectul județului Satu Mare,

                            Președintele Consilului Județean Satu Mare,

                            Primarul orașului Negrești Oaș,

13:15 Defilarea personalului  şi tehnicii Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMES” al judetului Satu Mare;

13:40 Încheierea festivității;

13:45 Exerciții demonstrative;

14:30 Incheierea activității;

Mii de persoane au participat duminică la concertele oferite de trupa Phoenix și Carla`s Dreams în a doua seară de manifestări a Zilelor Orașului Negrești-Oaș, iar în final s-au bucurat împreună și au aplaudat superbele focuri de artificii.

Zilele Orașului Negrești-Oaș au continuat duminică seara, de la ora 18.00, cu un medalion folcloric Nicu Pop și Sorin Cucu, urmat de un… Citeşte

Un număr de 15 de cupluri care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie au fost premiate duminică, 19 august 2018, în cadrul manifestărilor organizate de Zilele Orașului – „Zestrea Oașului”.

Momentul festiv a avut loc duminică, 19 august 2018, de la ora 19.00, pe scena amenajată pe stadion. Fiecare cuplu a primit din partea Primăriei și… Citeşte

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat duminică, 19 august 2018, la Negrești-Oaș, la sesiunea interactivă de consultări cetățenești privind viitorul Uniunii Europene, având ca tematică „Europa valorilor comune“, unul dintre pilonii viitoarei agende a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Evenimentul, organizat de Ministerul Afacerilor Externe şi Institutul European din România, în parteneriat cu Primăria și Consiliul… Citeşte

Comments are closed.