Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Programul activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilei Pompierilor din România în orașul Negrești-Oaș

September 11, 2017 @ 19:44

Ziua Pompierilor la Negresti OasZiua Pompierilor din România va fi marcată anul acesta prin ample manifestări publice organizate în centrul orașului Negrești Oaș, cu sprijinul Primăriei Orașului Negrești Oaș, Consiliulului Local Negrești Oaș și Casei Orășenești de Cultură Negrești-Oaș.

Astfel Miercuri, 13 septembrie a.c, începând cu ora 12:00, în centrul oraşului Negreşti Oaş va avea loc un ceremonial militar la care vor lua parte oficialități ale județului Satu Mare, primari ai unităților administrativ teritoriale unde Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă “Someş” Satu Mare are efective, comandanţi și șefi ai unităţilor militare aparţinând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică si Siguranță Națională din județul Satu Mare, reprezentanţi ai instituţiilor publice deconcentrate si descentralizate județene, cadre active, în rezervă si retragere aparținând Inspectoratului General pentru Situaţii de Ugenţă.

În cadrul festivității vor fi acordate premii și plachete aniversare, va avea loc ceremonia de înaintare în grad înaintea expirării stagiului minim a 6 cadre militare, vor fi citite mesaje de felicitare și vor fi rostite alocuțiuni ale oficialităților, după care, pe acordurile fanfarei Municipale Baia Mare, se va putea urmări în premieră în orașul Negrești Oaș, o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMEȘ” al județului Satu Mare. Vor fi prezentate atât echipamente de stingere fabricate în anul 1885, cât şi ultimele noutăţi ale tehnicii de intervenţie.

La final, cei prezenți vor putea asista la un exerciţiu demonstrativ, unde vor putea observa modul de acţiune al serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă în cazul intervenţiei la accidentele rutiere şi incendii.
Ne-ar face deosebită plăcere să fiţi alături de noi în acest moment special din viaţa salvatorilor.

Vă aşteptăm cu drag !

Desfășurător activități 13 septembrie 2017-Ziua Pompierilor din România

 

11:00 Pregatirea spaţiului  în care se desfaşoară ceremonia,

          Instalarea sistemului de sonorizare,

          Introducerea fanfarei militare în formație,

          Realizarea dispozitivului pentru ceremonia militară;

11:50 Introducerea drapelului de luptă in formaţie;

11:55 Prezentarea onorului prefectului judetului Satu Mare;

12:00 Întâmpinarea  oficialitaților judetene si locale, darea onorului, salutul Drapelului  de luptă, trecerea în revistă a inspectoratului;

12:05 Intonarea imnului de stat  / arborarea drapelului României;

12:10 Oficierea serviciului religios;

12:20 Prezentarea oficialităților și invitaților;

12:25 Alocuțiune Inspector Șef / Citirea mesajelor de felicitare

12:40 Avansări în grad / Premieri

13:00 Alocuțiuni: Prefectul județului Satu Mare,

                            Președintele Consilului Județean Satu Mare,

                            Primarul orașului Negrești Oaș,

13:15 Defilarea personalului  şi tehnicii Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMES” al judetului Satu Mare;

13:40 Încheierea festivității;

13:45 Exerciții demonstrative;

14:30 Incheierea activității;

sedinta CL Negresti Oas Consiliul Local Negrești-Oaș a aprobat, vineri, bugetul de venituri și cheltuieli al orașului pentru anul 2018. Bugetul are o valoare de 31.904.810 lei, iar cea mai mare parte a fost direcționată pentru investiții.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a precizat că bugetul pe 2018 este unul echilibrat, care asigură buna funcţionare a Primăriei şi instituţiilor subordonate (… Citeşte

Primăria Orașului Negrești-Oaș supune consultării publice, în conformitate cu prevederile Legii 273/2006 privind finanțele publice locale, proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2018.

Vă invităm să consultați proiectul de buget și lista obiectivelor de investiții pe următoarele linkuri și să veniți cu propuneri.

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2018

PRIMĂRIA ORAȘULUI NEGREȘTI OAȘ cu sediul în Negrești Oaș, str. Victoriei nr. 95-97, în calitate de titular al proiectului „Îmbunătățirea serviciilor medicale  în Nyirbator și Negrești Oaș, dezvoltând infrastructura de sănătate și serviciile comune”, constând in construirea unui Centru de sănătate în Negrești Oaș, zona Luna Șes, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului… Citeşte

Comments are closed.