Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Şcoala Generală nr. 3 din Negreşti-Oaş a aniversat trei decenii de existenţă

September 22, 2012 @ 14:18


Școala Generală nr.3 din Negrești-Oaș a aniversat, sâmbătă, 22 septembrie, trei decenii de existenţă, la manifestări participând sute de persoane, printre care președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, primarul orașului Negrești –Oaș, Aurelia Fedorca, directorul Casei de Cultură Negreşti Oaş, Natalia Lazăr, respectiv foști și actuali profesori ai școlii care au pregătit de-a lungul anilor generații întregi de elevi, în frunte cu directorul unităţii de învăţământ Anca Rusu. Preoţii Marcel Malanca şi Radu Rusu au oficiat o slujbă de pomenire în memoria foştilor dascăli trecuţi în eternitate.

Evenimentul a început cu salutul adresat de directorul Şcolii Generale nr. 3, Anca Rusu, care le-a mulţumit tuturor celor prezenţi, în special foştilor dascăli care au venit de la mii de kilometri de locul în care, nu demult, şi-au adus un aport însemnat la educaţia tinerelor generaţii. “Şcoala a împlinit 30 de ani de existenţă şi am ales să ne petrecem această sărbătoare în familie. Am ales să invităm atât fostele cadre didactice, cât şi actualele cadre didactice, pentru că mulţi dintre foşţii dascăli au trecut la cele veşnice. Fostele cadre didactice au pus bazele şcolii, iar noi, tinerii, continuăm. Iniţial, am vrut să facem o sărbătoare de o mai mare amploare, dar pe noi ne caracterizează discreţia. Mă bucură această unitate pe care o avem noi, dascălii, de la Negreşti, pentru că la sărbătoare au venit foşti dascăli din tot judeţul. Sperăm ca la sărbătorirea celor 50 de ani de existenţă să vină toţi absolvenţii noştri, pentru că cei mai mulţi sunt plecaţi în străinătate”, a declarat directorul Anca Rusu. Aceasta a oferit diplome de onoare președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, primarului Aurelia Fedorca, preoţilor, respectiv fostelor și actualelor cadre didactice ale școlii.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat că a dorit să-și arate recunoștința pentru profesorii și elevii Școlii nr.3 din Negrești-Oaș, o școală mică, dar care a avut rezultate excelente. ”Ca și părinte și cadru didactic de profesie, știu că datoria noastră cea mai importantă astăzi este să investim în viitorul copiilor din Satu Mare, să avem grijă ca ei să fie mai bine pregătiţi pentru competiţia dură care îi aşteaptă. Învăţământul are încă multe probleme de soluţionat. Singur, nimeni nu poate reuşi. Împreună, solidari cu şcoala şi cu problemele ei, putem avea curajul demersurilor care să o înalţe. Știu de ce are nevoie școala sătmăreană și vă asigur că veți avea în mine un partener de nădejde. Cred că toți copiii merită o șansă egală, merită să aibă acces la educație”, a spus Adrian Ștef.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a transmis și ea un mesaj de solidaritate cu cadrele didactice de la Școala nr. 3 din Negrești Oaș. ”Trebuie să facem mai mult pentru școală și pentru copiii noștri. Le mulțumesc cadrelor didactice de la Școala nr. 3, pentru că aici au învățat și copiii mei, cu rezultate deosebite în viaţă, iar pentru asta sunt o mamă împlinită. Pentru acest lucru vă sunt profund recunoscătoare şi vă spun la toţi un sincer mulţumesc! În calitate de primar ţin să vă spun că voi fi mereu atentă la nevoile şcolii, iar împreună sunt sigură că putem să ducem şcoala acolo unde ne-o dorim cu toţii. De aceea, astăzi, la sărbătorirea celor 30 de ani de existenţă, vă felicit încă o dată şi sper ca peste ani elevii pe care dumneavoastră îi pregătiţi să preia destinele învăţământului cel puţin la fel de bine pe cât aţi făcut-o dumneavoastră”, a afirmat Aurelia Fedorca.

În a doua parte a evenimentului, elevii unităţii de învăţământ au susţinut o serie de momente artistice, savurate din plin de public.

Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș a aprobat vineri, 19 octombrie, în ședință extraordinară 6 proiecte de hotărâre care privesc realizarea a șase obiective de investiții extrem de importante:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din localitatea Negrești-Oaș – LOT 1”, actualizată –… Citeşte

La Grădinița cu program prelungit nr.7 s-a desfășurat azi evenimentul outdoor cu tema „Toamna se joacă cu noi!”, ajuns la a doua ediție.
Scopul activității a fost acela de a marca Ziua Alimentației Sănătoase și de a aduce în prim plan roadele toamnei și rolul lor în alimentația sănătoasă a copiilor. De asemenea, această activitate a oferit părinților posibilitatea de a participa… Citeşte

A.J.O.F.M. SATU MARE anunță lista locurilor de muncă vacante la data de 15.10.2018 în judeul Satu Mare.  Total locuri de muncă în  judeţ:  299  locuri  de munca vacante,  din care 27 studii superioare, 176  studii medii și  96  fără calificare. 

Vizualizează structura pe meserii pe acest link

Comments are closed.