Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Târgul Mărțișorului Tradițional s-a deschis în centrul oraşului Negreşti-Oaş

February 27, 2014 @ 19:39

targ martisor negresti oas 2014 (2)La Negrești-Oaș a început joi cea de-a doua ediție a „Târgului mărțișorului tradițional”. Mărțișoarele realizate de elevii și copiii de la grădinițele din Negrești Oaș au fost preferatele localnicilor.

„Târgul mărțișorului tradițional” are menirea de a-i face pe copii să se implice mai activ în viața comunității, având în vedere că banii rezultați din vânzări sunt destinați unor acțiuni filantropice, și, totodată, de a le îndruma primii pași în activitățile comerciale.

Primarul Aurelia Fedorca, inițiatorul evenimentului, s-a declarat satisfăcută de faptul că Târgul de mărțișor are succes în comunitate, atât în rândul elevilor care realizează mărțișoarele, cât și în rândul adulților, care preferă să cumpere creațiile celor, contribuind astfel și la cauze umanitare.

”Avem și în acest an o participare largă din partea tuturor instituțiilor de învățământ. Am văzut că toți copiii sunt entuziasmați și, la fel, și negreștenii care au trecut pe la standuri. Mărțișoarele au trecere mare, ceea ce arată faptul că evenimentul este un succes”, ne-a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Directorul Casei de Cultură, Natalia Lazăr, spune că scopul târgului este acela de a implica copiii în viața comunității.

„Copii trebuie învățați încă de mici să se implice în viața comunității locale și să-i ajute pe cei care au nevoie de sprijinul lor. Totodată, realizând ei înșiși aceste mărțișoare și felicitări devin conștienți de valoarea pe care o capătă un obiect autentic și poate nu vor mai da fuga la magazinul din colț pentru a cumpăra tot felul de chinezării”, a spus Natalia Lazăr.

Joi, în prima zi a Târgului, principalii clienți au fost localnicii, părinții elevilor participanți, dar mai ales băieții din școlilele și liceele negreștene, cei care au ales să cumpere mărțișoare fetelor exclusiv de la standurile Târgului.

Pentru a sublinia componenta caritabilă a acestei manifestări, vineri, în cea de-a doua zi a Târgului, elevii din Negrești vor vizita Spitalul Orășenesc din localitate, pentru a împărți mărțișoare și felicitări celor internați acolo.

Ediția din acest an a fost organizată sub patronajul Primăriei și Consiliului Local Negrești Oaș, la eveniment participând copiii de la Grădinițele nr.1 și nr.7, elevi de la cele două licee din localitate și de la școlile gimnaziale nr.1 și nr.3, precum și voluntarii din cadrul SNAC.

 Primăria oraşului Negreşti Oaş, județul Satu Mare, anunţă ocuparea prin concurs a următoarelor funcţii publice de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată: 

1.Inspector-funcție publică de execuție, clasa I, grad Asistent–Compartiment executări silite

2. Consilier juridic–funcție publică de execuție, clasa I, grad Asistent–Compartiment executări silite

3. Inspector–funcție publică de execuție, clasa I, grad Debutant–Compartiment urmărire încasări

4. Inspector-funcție publică de execuție, clasa I, grad Principal-Compartiment impunere

 5

Balul Bobocilor la Liceul Ionita G Andron 12Cei mai curajoși boboci de la Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron au participat la concursul de Miss și Mister Boboc organizat în cinstea tinerilor elevi de clasa a IX-a.

La invitaţia organizatorilor, autoritatea publică locală a fost reprezentată de viceprimarul Constantin Fanea, care a făcut parte din juriu.

Viceprimarul orașului Negrești-Oaș, Constantin Fanea… Citeşte

Mars impotriva violentei in familie in Negresti Oas - 2017 Primăria Orașului Negrești-Oaș, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, Serviciul Public de Asistenţă Socială Negreşti Oaş şi instituţiile de învăţământ au organizat un marş de sensibilizare şi conştientizare a cetăţenilor privind violenţa împotriva femeilor şi a violenţei în familie.

Marşul de sensibilizare a avut loc… Citeşte

Comments are closed.