Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Zilele Negreştiului, 2011

August 15, 2011 @ 11:44

Manifestările culturale dedicate celei de a XII-a ediţie a Zilelor oraşului Negreşti Oaş au debutat încă de vineri cu Zilele Medicale ale Ţării Oaşului, iar sâmbătă au avut loc primele manifestări de divertisment. Momentul festiv al manifestărilor a avut loc duminică, 14 august, iar la acesta au participat numeroase oficialităţi judeţene. Cu această ocazie, doi negreşteni au primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului, fiind acordate şi opt diplome de excelenţă.

Momentul festiv al Zilelor oraşului Negreşti Oaş a fost precedat de parada majoretelor de la Palatul Copiilor şi a fanfarei condusă de profesorul Ioan Câcu. Alături de oficialităţi, majoretele şi fanfara s-au încolonat din dreptul Primăriei Negreşti Oaş până la scena amplasată în vecinătatea stadionului. Oficiile de gazdă au fost făcute de primarul Nicolae Bura. La eveniment au fost prezenţi senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, deputatul PSD Gheorghe Ciocan, deputatul PNL Viorel Buda, deputatul PDL Ioan Holdiş, prefectul Radu Giurcă, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Mircea Govor şi Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, consilieri judeţeni, consilieri locali, primari din comunele învecinate, oaspeţi de peste hotare, reprezentanţi ai partidelor politice, alţi invitaţi. Primarul Nicolae Bura, alături de consilierii locali, de secretarul Primăriei Negreşti Oaş, Ioan Radu Grigoraş, şi de directorul Casei de Cultură, Natalia Lazăr, le-a transmis tuturor oaspeţilor un călduros bun venit.

Adresându-se negreştenilor, primarul Nicolae Bura a mai adăugat că, împreună cu consilierii locali, s-a decis, după lungi dezbateri, să fie organizată cea de a XII-a ediţie a Zilelor oraşului Negreşti Oaş. “În acest an, faţă de altă dată, Consiliul Local şi Primăria Negreşti Oaş au încredinţat organizarea spectacolelor unei firme private, SC Walter Company SRL, fiind astfel mult mai uşor pentru angajaţii Primăriei. Demn de menţionat este faptul că înainte de desfăşurarea acestor zile, în oraşul Negreşti Oaş s-au desfăşurat o serie de investiţii care totalizează peste 15 milioane de euro. Pentru aceste investiţii trebuie să mulţumim reprezentanţilor Consiliului Judeţean şi parlamentarilor, pentru că fără o bună colaborare cu dânşii nu am fi reuşit să realizăm atâtea lucruri”, a spus primarul Nicolae Bura.

Apoi s-a trecut la înmânarea titlurilor de cetăţean de onoare şi a diplomelor de excelenţă. Astfel, Ioan Buia şi Gheorghe Şuta au primit distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Negreşti Oaş. De asemenea, pentru aportul lor adus dezvoltării oraşului, au mai primit diplome de excelenţă elevele Georgiana Alexandra Ardelean şi Anita Maria Sebeşi, protopopul ortodox Mihai Feher, medicul Viorel Homorozan, interpreta Maria Tripon, profesoara Maria Bonea, omul de afaceri Alexa Gabri şi cameramanul Emil Cosma. După decernări, recepţia festivă a avut loc la restaurantul Parc.

În acest timp, la scenă, spectacolul a continuat cu muzică folclorică din Oaş şi din judeţul Satu Mare, iar de la ora 23.00 pe scenă a urcat trupa Desperado, care a susţinut un recital extraordinar. Seara s-a încheiat cu focuri de artificii şi cu o discotecă în aer liber. Profitând de ocazie, negreştenii şi-au astâmpărat foamea şi setea cu câte un mic sau câte o bere la terasele amplasate în zona scenei.

În localitatea Turț, în parcul central al comunei, a avut loc sâmbătă, 14 octombrie, Târgul Producătorilor și Meșteșugarilor din Țara Oașului, organizat de GAL Țara Oașului .

Cu această ocazie, organizatorii au pus la dispoziția fiecărei primării un stand prin intermediul căruia fiecare meșteșugar și producător și-a expus în mod gratuit produsele specifice alături de produsele gastronomice tradiționale.

Orașul Negrești-Oaș… Citeşte

PRIMĂRIA ORAŞULUI NEGREŞTI-OAŞ

Data anunţului : 12.11.2017

INTENŢIE DE ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL Str. ION CREANGĂ Nr.104 /B

 Argumentare : P.U.Z CONSTRUIRE PLATFORMĂ  STAŢIE DE PREPARARE A BETONULUI  ŞI CONFECŢIONARE PREFABRICATE  DIN BETON (P)

Investitor :  POPA IOAN şi POPA ANA

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢII ŞI PROPUNERI privind intenţia de elaborare a planului urbanistic zonal în… Citeşte

Primăria Negrești-Oaș, în parteneriat cu Asociația Grupul de Acțiune Locală Țara Oașului, vă invită să luați parte la evenimentul de promovare a microregiunii Țara Oașului.

Cu această ocazie veți afla noile oportunități de finanțare a Fondurilor Europene disponibile prin GAL, prezentate în cadrul Conferinței care va avea loc sâmbătă, 14.10.2017, la Căminul cultural din Gherța Mare, comuna Turț, începând cu… Citeşte

Comments are closed.