Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă


Ziua Alimentației Sănătoase. „Toamna se joacă cu noi”, la a doua ediție la Grădinița nr. 7 – GALERIE FOTO

October 19, 2018 @ 19:37

La Grădinița cu program prelungit nr.7 s-a desfășurat azi evenimentul outdoor cu tema „Toamna se joacă cu noi!”, ajuns la a doua ediție.
Scopul activității a fost acela de a marca Ziua Alimentației Sănătoase și de a aduce în prim plan roadele toamnei și rolul lor în alimentația sănătoasă a copiilor. De asemenea, această activitate a oferit părinților posibilitatea de a participa și de a se implica direct în activitățile educative ale grădiniței.

În atelierele de lucru amenajate în aer liber copiii au desfășurat activități practice îndrumați de educatoare și părinți: au pus murături, compoturi, au făcut sandviciuri sănătoase și haioase, au spart nuci, au făcut prăjituri cu nucă, au desfăcat porumb și fasole, etc.
A fost organizată și o expoziție cu dovleci ornamentali ”Caravana dovlecilor veseli”, lucrare realizată de părinte-copil.

Activitatea a reprezentat, de asemenea, un bun prilej de a mulțumi Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat în realizarea de investiții materializate în mobilier preșcolar.

Comments are closed.