Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Ziua Alimentației Sănătoase. „Toamna se joacă cu noi”, la a doua ediție la Grădinița nr. 7 – GALERIE FOTO

October 19, 2018 @ 19:37

La Grădinița cu program prelungit nr.7 s-a desfășurat azi evenimentul outdoor cu tema „Toamna se joacă cu noi!”, ajuns la a doua ediție.
Scopul activității a fost acela de a marca Ziua Alimentației Sănătoase și de a aduce în prim plan roadele toamnei și rolul lor în alimentația sănătoasă a copiilor. De asemenea, această activitate a oferit părinților posibilitatea de a participa și de a se implica direct în activitățile educative ale grădiniței.

În atelierele de lucru amenajate în aer liber copiii au desfășurat activități practice îndrumați de educatoare și părinți: au pus murături, compoturi, au făcut sandviciuri sănătoase și haioase, au spart nuci, au făcut prăjituri cu nucă, au desfăcat porumb și fasole, etc.
A fost organizată și o expoziție cu dovleci ornamentali ”Caravana dovlecilor veseli”, lucrare realizată de părinte-copil.

Activitatea a reprezentat, de asemenea, un bun prilej de a mulțumi Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat în realizarea de investiții materializate în mobilier preșcolar.

Maestrul Tudor Gheorghe și Orchestra Concertino au oferit, joi seara, la Negrești-Oaș un spectacol inedit și emoționant de Centenarul Marii Uniri, la care au participat peste 1.000 de negreșteni, sala de evenimente Dallas fiind plină la refuz.

Acompaniamentul a fost asigurat de orchestra CONCERTINO din Chișinău, alături de corul bărbătesc CONCERTINO, care au întregit atmosfera vibrantă, totul sub bagheta dirijorului… Citeşte

A.J.O.F.M. SATU MARE anunță lista locurilor de muncă vacante la data de 12.11.2018 în judetul Satu Mare. Total locuri de muncă în judeţ: 244 locuri de munca vacante, din care 19 studii superioare, 182 studii medii și 43 fără calificare.

Vizualizează structura pe meserii pe acest link

Comunicat privind rezultatul evaluării proiectelor depuse pentru obținerea finanțării nerambursabile de la bugetul local al Orașului Negrești-Oaș pe anul 2018, Sesiunea a II-a, în baza Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005.

Vizualizează comunicatul pe acest link

Comments are closed.