Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Buletin Informativ – august 2016

Layout 1

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Ziua Educației, marcată la Negrești-Oaș

12/10/2014 @ 7:13 pm

DSC_0467Ziua Educației a fost marcată vineri seara, 10 octombrie 2014, la Negrești-Oaș în cadrul unui eveniment la care au participat circa 120 de cadre didactice (educatori, învățători și profesori). Evenimentul a fost organizat de instituțiile de învățământ din oraș, cu sprijinul Primăriei Negrești-Oaș.

Prezenți la eveniment, primarul Aurelia Fedorca, prefectul Eugeniu Avram și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Satu Mare, Claudiu Mondici, i-au felicitat pe dascăli și le-au urat mult succes.

Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul Nord Parc și s-a dorit a fi un moment de recunoștință adus cadrelor didactice, care prin efortul lor au reușit să obțină rezultate meritorii cu elevii negreșteni.

Evenimentul a început cu un moment artistic susținut de corul de copii al Liceului Teoretic Negrești-Oaș, după care un elev a recitat o poezie dedicată învățătorului. Apoi, dascălii negreșteni au fost încântați de prestația Trio Fantezia de la Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare. Seara s-a încheiat cu formația Pionierii, care a întreținut atmosfera și i-a învoioșit pe dascăli.

Ziua Mondială a Educației se sărbătorește anual în data de 5 octombrie în toată lumea și reprezintă o ocazie potrivită de exprimare a respectului şi a aprecierii pentru contribuţia pe care dascălii de pretutindeni o aduc educaţiei generaţiilor viitoare.

 

Cea de-a 61-a ediție a tradiționalei serbări câmpenești „Sâmbra Oilor” va avea loc duminică, 7 mai 2017. Primăria și Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș și Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș se află printre organizatori, alături de Prefectura Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și de Primăria Certeze.

Sâmbra oilor este cea mai reprezentativă sărbătoare pastorală a oșenilor ce… Citeşte

Consiliul Lsedinta CL Negresti Oas aprobare buget 2017ocal al oraşului Negreşti-Oaş a aprobat, în şedinţa ordinară din 28 aprilie 2017, acordarea unui număr de 43 de burse sociale şi 148 de burse de merit pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din oraș.

Decizia a fost luată la propunerea primarului Aurelia Fedorca, urmând ca elevii care întrunesc criteriile să primească o… Citeşte

Negreștenii vor colecta separat deșeurile, în sistem dual, în două fracții – FRACȚIE UMEDĂ și USCATĂ, din data de 1 mai 2017.  Primăria orașului Negrești-Oaș și operatorul de salubrizare SC Cleanman SRL a demarat o amplă campanie de informare și de conștientizare în rândul populației, sub sloganul ”Un oraș mai curat începe de la tine!”.

 Colectarea selectivă în sistem dual este… Citeşte

Comments are closed.