Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea


Ziua Pompierilor, sărbătorită în premieră la Negrești-Oaș printr-un ceremonial militar excepțional și o paradă militară – Galerie foto

September 13, 2017 @ 20:57

Ziua Pompierilor la Negresti Oas 2017 (8)În premieră la Negrești-Oaș, Ziua Pompierilor a fost sărbătorită miercuri, 13 septembrie, printr-un ceremonial militar excepțional și o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Ugenţă “Someş” Satu Mare. Toate pe acordurile fanfarei municipale Baia Mare.
 
Manifestările au început la ora 12:00, în centrul oraşului Negreşti Oaş, unde a avut loc un ceremonial militar la care au participat oficialități ale județului Satu Mare, primari ai unităților administrativ teritoriale unde Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă “Someş” Satu Mare are efective, comandanţi și șefi ai unităţilor militare aparţinând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică si Siguranță Națională din județul Satu Mare, reprezentanţi ai instituţiilor publice deconcentrate si descentralizate județene, cadre active, în rezervă si retragere aparținând Inspectoratului General pentru Situaţii de Ugenţă.

În cadrul festivității au acordate premii și plachete aniversare, va avea loc ceremonia de înaintare în grad înaintea expirării stagiului minim a 6 cadre militare, au fost citite mesaje de felicitare și au fost rostite alocuțiuni ale oficialităților.

În mesajul său, primarul Aurelia Fedorca le-a mulțumit pompierilor pentru devotamentul cu care își fac datoria .

”Mulțumesc conducerii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare pentru că a acceptat invitația noastră de a organiza la Negrești-Oaș această demonstrație de măiestrie și forță. Dar în special vreau să mulțumesc fiecărui pompier în parte din județul Satu Mare și din această țară pentru devotamentul cu care își fac datoria. Vă mulțumesc pentru că onorați cu mult curaj misiunea de apărare a vieții și bunurilor românilor! Vreau să transmit public aprecierea față de această instituție pentru că s-a dezvoltat în timp cu mare succes. La clasica misiune de stingere a incendiilor s-au adăugat în timp o mulțime de misiuni de salvare a persoanelor și limitarea pagubelor produse de inundații, alunecări de teren, epidemii, înzăpeziri, secetă, descarcerare și asistența persoanelor aflate în situații critice, intervenția la accidente sau alte calamități naturale.
Când oamenii au nevoie de salvare, pompierii noștri sunt acolo! Sunt acolo și fac uneori sacrificiul suprem, punându-și viața în pericol pentru a salva viața semenilor”, a afirmat în mesajul său primarul Aurelia Fedorca.

Apoi, pe acordurile fanfarei Municipale Baia Mare, numeroșii neggreșteni prezenți au putut urmări, în premieră în orașul Negrești Oaș, o paradă militară cu defilarea personalului şi tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă ”SOMEȘ” al județului Satu Mare.

La final, cei prezenți au asiatat la un exerciţiu demonstrativ, unde au putut observa modul de acţiune al serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă în cazul intervenţiei la accidentele rutiere şi incendii.

Primăria Orașului Negrești-Oaș supune consultării publice, în conformitate cu prevederile Legii 273/2006 privind finanțele publice locale, proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2018.

Vă invităm să consultați proiectul de buget și lista obiectivelor de investiții pe următoarele linkuri și să veniți cu propuneri.

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2018

PRIMĂRIA ORAȘULUI NEGREȘTI OAȘ cu sediul în Negrești Oaș, str. Victoriei nr. 95-97, în calitate de titular al proiectului „Îmbunătățirea serviciilor medicale  în Nyirbator și Negrești Oaș, dezvoltând infrastructura de sănătate și serviciile comune”, constând in construirea unui Centru de sănătate în Negrești Oaș, zona Luna Șes, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului… Citeşte

Ziua Unirii Principatelor Române a fost sărbătorită miercuri, 24 ianuarie 2018, la Negrești-Oaș, prin mai multe manifestări organizate în centrul orașului.

Manifestările au început la ora 10.00 cu intonarea imnului național al României de către eleva Mariana Bura, de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș. A urmat apoi ceremonialul religios oficiat de preoţii slujitori din Negreşti-Oaş și un scurt moment despre importanța istorică… Citeşte

Comments are closed.