Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Grădinița nouă din Cartierul Decebal

Gradinita Cartierul Decebal Negresti Oas (7)

Titlul proiectului: ”Construirea unei noi Grădinițe în Cartierul Decebal”

Descrierea proiectului:

  • Grădinița nouă din Cartierul Decebal a fost construită pe locul fostei clădiri părăginite care a fost demolată în primăvara anului 2016. În noua și frumoasa grădiniță cu program normal învață circa 100 de copii, cuprinși în 4 grupe.
  • Noua grădiniță beneficiază de mobilier și dotări moderne. Au fost amenajate 4 săli pentru copii, fiecare dotată cu grup sanitar. De asemenea, a fost amenajată o sală multifuncțională, o cancelarie pentru dascăli cu grup sanitar propriu, un depozit de materiale didactice, un cabinet medical cu grup sanitar propriu, un vestiar și o încăpere tehnică.
  • În exteriorul grădiniței au fost amenajate alei, trotuare și spații verzi, dar și locuri de joacă unde copiii se pot destinde în voie.
  • Locurile de joacă cuprind 4 balansoare, 2 ansambluri de leagăne pentru copii compuse din 3 leagăne cu bare de susținere rigide, 6 băncuțe pentru copii, 2 ansambluri de leagăne pentru copii compuse din două leagăne tip șea elastică și tiranți din lanț + 2 inele de tragere cu frânghie; 1 ansamblu de joc pentru copii compus din 2 topogane și turn de cățărare; 8 module de joacă fixate pe suport din resort elastic și 1 panou de baschet cu înălțime reglabilă.

Surse de finanțare: Grădinița a beneficiat de finanțare în cadrul Proiectului privind Reforma Educației Timpurii în România derulat de Ministerul Educației Naționale și de la bugetul local al orașului Negrești-Oa.

Valoarea investiției: 1.884.042 lei.

Stadiul investiției: Finalizată în septembrie 2018

GALERIE FOTO DUPĂ FINALIZAREA LUCRĂRILOR

GALERIE FOTO DIN TIMPUL LUCRĂRILOR

Sari la conținut