Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Panouri fotovoltaice finanțate de Guvern pentru negreștenii neracordați la rețeaua electrică

June 28, 2019 @ 16:35

Negreștenii neracordați la rețeaua de energie electrică pot beneficia de instalarea gratuită de sisteme fotovoltaice. În acest sens, vă invităm luni, 01.07.2019, ora 16.30, să participați la o întâlnire organizată în cadrul proiectului dedicat gospodăriilor izolate, neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice din Negrești-Oaș.

Obiectul programului guvernamental privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate, neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice este finanțarea achiziționării și instalării sistemelor de panouri fotovoltaice care folosesc sursele de energie regenerabilă, poluante. Astfel, fiecare deținător al unei gospodării izolate de pe raza orașului Negrești-Oaș poate beneficia de finanțare de până la 25.000 lei pentru instalarea de sisteme fotovoltaice care dezvoltă o putere de minim 1 kwp cu condiția ca distanța de la rețeaua de distribuție a energiei și gospodărie să fie de minim 2 km, distanță măsurată pe drumul de acces.

Primăria Negrești-Oaș, în calitate de solicitant în cadrul proiectului, va întocmi dosarul de finanțare respectiv va derula procedurile de achiziție publică pentru achiziționarea sistemelor fotovoltaice și de implementarea și monitorizare a proiectului.

Întâlnirea va avea loc în sala mare de ședințe a Primăriei.

Comments are closed.