Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Taxe și impozite online prin Ghiseul.ro

 

În urma înregistrării instituției în Sistemul Național Electronic de Plată a Taxelor și Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP), Primăria Orașului Negrești-Oaș, prin Serviciul Venituri și Taxe Locale și Executare Silită, pune la dispoziția negreștenilor o nouă modalitate de plată online a impozitelor, taxelor și amenzilor. În acest scop, tuturor contribuabililor persoane fizice, persoane fizice autorizate și persoane juridice înregistrați în baza de date a Primăriei le vor fi atribuite credențiale (user și parolă) cu care se vor putea autentifica în vederea efectuării plăților pe site-ul www.ghiseul.ro

 

 

Ce este Ghiseul.ro ?

Ghiseul.ro este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP). Acesta permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.

Pentru plățile efectuate online prin Ghiseul.ro către bugetul local, contribuabilii orașului Negrești-Oaș nu plătesc niciun comision, acesta fiind suportat integral din bugetul Primăriei.

Pentru secțiunea de plată cu autentificare vă sunt necesare credențiale (nume de utilizator și parolă) și este disponibilă consultarea și achitarea online prin card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard şi Maestro, emise de orice bancă) a impozitelor, taxelor locale și a amenzilor.

Avantajele utilizării sistemului de plată on-line ghiseul.ro

Plata cu cardul direct pe internet, prin platforma de plăți on-line ghiseul.ro, conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:

  • În contextul actual al pandemiei de COVID-19, evitarea deplasărilor și contactului cu personalul instituțiilor,
  • Confort, rapiditate și independenţă geografică și temporală,
  • Siguranţa asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet,
  • Posibilitatea vizualizării impozitelor și taxelor datorate bugetelor locale și bugetului de stat,
  • Posibilitatea plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetelor locale și bugetului de stat,
  • Posibilitatea achitării amenzilor în termen de 15 zile de la data comunicării,
  • Eliminarea completării ordinelor de plată,
  • NU SE PERCEPE COMISION.

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor și taxelor locale prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii vor parcurge următorii pași:

  • Contribuabilii Persoane Fizice

Accesează pagina de internet www.ghiseul.ro – Secțiunea „Solicită date de acces” (doar persoane fizice). După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator.

SAU

Se prezintă cu o copie a actului de identitate la sediul Serviciului Venituri și Taxe Locale și Executare Silită pentru a ridica numele de utilizator şi parola;

  • Contribuabilii Persoane Juridice

Contribuabilii persoane juridice se prezintă cu o copie CUI, procura sau împuternicire (în cazul în care nu se prezintă administratorul firmei) și copie a actului de identitate, la sediul Serviciului Venituri și Taxe Locale și Executare Silită pentru a ridica numele de utilizator şi parola.

Pentru informații suplimentare cu privire la inscrierea sau plata  prin sistemul de plată Ghiseul.ro  și/sau informații cu privire la contul dumneavoastră de contribuabil înregistrat la Primăria Negrești-Oaș, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0261/854845, interior 122, persoana de contact dna Monica Sas.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, găsiți mai jos demonstrația unei plăți online de amendă prin ghiseul.ro:

https://youtu.be/mwWNnYMMkro

DESCARCA PREZENTAREA IN FORMAT PDF 

 

Prezentare SNEP

Sari la conținut