Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PENSIUNEA IVAN – Cea mai modernă pensiune din Țara Oașului, inaugurată la Luna Șes – FOTO

PENSIUNEA IVAN (29) (Small)Cea mai modernă pensiune din Țara Oașului, PENSIUNEA IVAN, a fost inaugurată sâmbătă la Luna Șes, în prezența a peste 100 de invitați. Printre aceștia s-a numărat primarul Negreștiului, Aurelia Fedorca, consilieri locali, oameni de afaceri din zonă, prieteni de-ai familiei Vasile și Ana Miloca și alți invitați.

Proprietarii pensiunii sunt negreștenii Vasile și Ana Miholca, cei care au pus mult suflet pentru a crea fiecare colțișor al proprietății. Dovadă faptul că, fără să apeleze la arhitecți, la designeri sau peisagiști, familia Miholca, cunoscută ”IVAN”, a reușit aroape imposibilul: să creeze o oază de modernitate și confort în mijlocul muntelui.

De altfel, primarul Aurelia Fedorca a felicitat antreprenorii pentru curajul lor de fi primii care deschid o pensiune la Luna Șes înainte de a se fi finalizat pârtia de schi.

Vasile Miholca crede în proiectul stațiunii și spune că are deja multe solicitări pentru închirierea pensiunii, inclusiv rezervări pentru annul viitor.

Pensiunea dispune de 9 camere modern mobilate, fiecare cu balcon propriu, o parte dintre aceste având o vedere fabuloasă spre vârful Pietrosu.
Pensiunea are restaurant și terasă, locuri în care oaspeții se vor simți minunat.

Pensiunea s-a deschis pentru toți clienți duminică dimineața, atunci când s-au și cazat primii turiști veniți din Polonia.

SURSA: Jurnal de Oas

Sari la conținut