Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunt asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare pentru proiectul „Consolidare alunecare de teren în zona Luna Șes, județul Satu Mare”

Anunturi Primaria Negresti Oas

JUDEȚUL SATU MARE, cu sediul în municipiul Satu Mare, P-ța 25 Octombrie, nr. 1, titular al proiectului „ Consolidare alunecare de teren în zona Luna Șes, județul Satu Mare” propus în orașul Negrești Oaș, zona Luna Șes, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, la următoarea adresa de internet: http://apmsm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Sari la conținut