Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ANUNT. Luarea deciziei de incadrare pentru proiectul ”Amenajare exterioară sală de sport cu tribună 180 locuri în oraşul Negreşti Oaş”

Anunturi Primaria Negresti Oas

ORAŞUL NEGREŞTI OAŞ cu sediul în str. Victoriei, nr. 95-97, jud. Satu Mare , titular al proiectului: Amenajare exterioară sală de sport cu tribună 180 locuri în oraşul Negreşti Oaş, propus a fi amplasat in loc. Negreşti Oaş, str. 1 Iunie, nr. 43, jud. Satu Mare, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menţionat.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, în zilele de luni-joi între orele 8-16:30, vineri între orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet http:apmsm.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţiile la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Satu Mare.

Sari la conținut