Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunț privind luarea deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare pentru proiectul ”Amenajare parcare în zona turistică Luna Șes din orașul Negrești-Oaș”

Anunturi Primaria Negresti Oas

UAT NEGREȘTI-OAȘ, cu sediul în orașul Negrești-Oaș, str. Victoriei nr. 95-97, titular al proiectului ”Amenajare parcare în zona turistică Luna Șes din orașul Negrești-Oaș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, la următoarea adresă de internet: http://apmsm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

DESCARCA DOCUMENTUL

Sari la conținut