Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Continuă modernizarea străzilor din Cartierul Tur II

Continuăm modernizarea celor patru tronsoane de străzi din Cartierul Tur II. În această săptămână am finalizat turnarea stratului de asfalt pe tronsoanele Tuba 1 și Tuba 2, urmând să începem pe tronsoanele Călineasca și Drăgușeneasca.

Investiția este realizată în cadrul unui proiect în valoare de 4,7 milioane de lei și presupune modernizarea a patru tronsoane de străzi din cartierul Tur II – Călineasca, Drăgușeneasca, Tuba 1 și Tuba 2, pe o lungime de 3,5 kilometri.

Investiția cuprinde realizarea infrastructurii străzilor, turnarea de covor asfaltic, construirea de rigole carosabile pentru preluarea apelor pluviale și șanturi pereate din beton, precum și realizarea de trotuare și amenajarea de spații verzi acolo unde este posibil.

Dacă vremea va ține cu noi în această toamnă, vom reuși să finalizăm investiția în acest an, după care vom continua modernizarea pe celelalte străzi din cartierul Tur.

Ne cerem scuze turenilor care locuiesc aici pentru disconfortul cauzat de lucrări, dar vă asigurăm că în curând rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Sari la conținut