Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Negrești-Oaș de Ziua Eroilor

În Ziua Înălțării Domnului, astăzi ne înclinăm în fața eroilor noștri, cei ai trecutului și cei ai prezentului, fie că au fost mari conducători sau oameni simpli care cu mult curaj, sacrificiu, credință și dragoste s-au jertfit pentru țară și pentru poporul român.

În contextul pandemiei COVID-19, care limitează organizarea manifestărilor ample, ne-am făcut datoria față de eroii trecutului și ai prezentului depunând, în liniște, coroane de flori omagiale la Monumentul Eroilor din Negrești-Oaș.

Un gând special eroilor zilelor noastre – cadre medicale, militari, polițiști, jandarmi, pompieri sau oameni simpli – voluntarii din prima linie – care muncesc zilnic în lupta cu virusul nemilos care ne-a acaparat viețile. Toți sunt exemple pentru comunitățile noastre, iar prin exemplul pe care ni-l oferă ne arată că umanitatea triumfă în vremuri de cumpănă.

Să ne înclinăm frunțile și să aducem un prinos de recunoștință eroilor cunoscuți sau necunoscuți cărora le datorăm astăzi existența noastră ca neam.

Slavă eroilor neamului românesc!