Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Grădinița nr. 2 a fost inaugurată după lucrările de modernizare

Primăria Negrești-Oaș se află în plin proces de reabilitare și modernizare a tuturor instituțiilor de învățământ din oraș. Grădinițele sunt printre primele pe lista de investiții, pentru ca cei mici să aibă parte de tot confortul încă de la primii pași în sistemul de învățământ. Până acum, grădinițele din oraș au beneficiat de diverse lucrări de reabilitare, iar în curând prin proiectele pe care le avem în implementare vor fi modernizate toate, integral.

După ce a fost construită o Grădiniță nouă în Cartierul Decebal, pe o ruină abandonată, continuăm să modernizăm celelalte instituții de învățământ pentru preșcolari.

Astfel Grădinița cu program prelungit nr.7 – Vrăticel va beneficia de modernizare completă, în cadrul unui proiect din fonduri europene, prin care va fi construită inclusiv o sală de sport modernă. Proiectul se află în licitație. Până atunci, Grădinița cu program normal nr. 2 de pe strada Vasile Lucaciu, arondată la Grădinița nr. 7, a fost modernizată.

Astăzi, copiii de la Grădinița nr. 2 s-au întors acasă, într-un spațiu modernizat și în condiții propice pentru desfășurarea actului educațional. O investiție pe care am realizat-o integral din fonduri de la bugetul local al orașului Negrești-Oaș.

Au fost efectuate lucrări capitale la acoperiș și a fost înlocuită tâmplăria, acolo unde a fost cazul. Lucrările de reparație și modernizare interioară au presupus refacerea finisajelor, schimbarea corpurilor de iluminat, înlocuirea corpurilor de încălzire, igienizarea spațiilor administrative, amenajarea sălilor și a băilor, precum şi lucrări de reparații și refacere a instalațiilor electrice și sanitare. Pe lângă toate acestea, a fost reamenajat și locul de joacă din exteriorul grădiniței.

Azi ne-am bucurat toți împreună, copii și părinți, educatori și îngrijitori și noi, cei din administrația publică, pentru că am reușit împreună să mai facem un pas pentru viitorul copiilor noștri.

Sari la conținut