Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mesajul primarului Aurelia Fedorca de Ziua Mondială a Educației

trandafiri_rosii_2Stimați dascăli negreșteni și de pretutindeni,

Ziua Mondială a Educaţiei, care se sărbătorește în fiecare an în 5 octombrie, îmi oferă prilejul de a vă transmite felicitările mele sincere pentru aportul pe care vi-l aduceți zi de zi pentru educarea copiilor noștri și pentru modul în care îi determinați să treacă pragul școlii cu bucurie și speranță. Primiți, vă rog, urările mele de bine și împliniri profesionale, sănătate şi putere de muncă.

Ca și mamă a două fete, care au făcut performanță la școală, și cărora le-ați netezit drumul prin viață, vreau să vă mulțumesc și să vă asigur de tot respectul și prețuirea mea.

Ca și primar, știu că mai sunt multe lucruri de făcut pentru ca școala negreșteană să atingă acel nivel de performanță pe care ni-l dorim toți și vă asigur că modernizarea infrastructurii în învățământ este zilnic pe agenda mea, pentru că de educație depinde viitorul nostru.

Sunt alături de dvs, dascălii, așa cum sunt alături de copiii negreșteni care văd în școală mecanismul substanțial de realizare și de reușită în viață.

Vă mulțumesc pentru performanțele pe are le-ați înregistrat de-a lungul anilor cu elevii negreșteni și pentru dăruirea cu care vă îndreptați atenția spre copiii Negreștiului!

La mulți ani!

A dvs.,
Aurelia Fedorca
Primarul orașului Negrești-Oaș