Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă


Negreştenii s-au implicat la curăţenia de primăvară

May 4, 2013 @ 14:28

curatenie

Luna aprilie a fost luna curăţeniei la Negreşti-Oaş. Primarul Aurelia Fedorca şi-a propus şi a reuşit ca în această lună să implice cât mai mulţi negreşteni la acţiunile de curăţenie generală. Astfel, pe lângă acţiunile care au fost organizate de administraţia locală, prin serviciile de specialitate, au avut loc acţiuni comune cu instituţiile de învăţământ.

Elevii au ieşit la curăţenie cu sutele
O ultimă mare acţiune în cadrul lunii curăţeniei a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, fiind implicaţi 400 de elevi de la Liceul Teoretic şi 200 de la Liceul Tehnologic Ioniţă G. Andron, în frunte cu primarul Aurelia Fedorca şi angajaţi ai Primăriei. Elevii au adunat gunoaie din zonele Valea Măriei, Luna Şes, Km. 9, strada Moţilor şi strada Ion Creangă, până la graniţa cu comuna Bixad. În cadrul acţiunii au fost colectaţi aproximativ 500 de saci de gunoaie, care au fost transportaţi cu tractorul Primăriei şi cu ajutorul firmei Cleanman.

Amenajare provizorie în Cartierul Decebal
Acţiunea de curăţenie a vizat şi cartierele. Astfel, în Cartierul Decebal, betoanele care zăceau de zeci de ani pe domeniul public au fost aşezate provizoriu, până când va fi reabilitat cartierul, pe aleile dintre blocuri, astfel încât să nu mai existe noroi. De asemenea, bălăriile din zona clădirii aflată în construcţie de ani de zile au fost curăţate. “Vrem să demonstrăm că nu ai nevoie decât de voinţă, puţin efort şi puţină muncă pentru ca să faci treabă chiar dacă nu avem fonduri suficiente. În Cartierul Decebal, pe care sper să-l putem reabilita şi moderniza în următorul an, am pus provizoriu aceste plăci de beton pentru ca oamenii să nu mai circule prin noroaie. Pe de altă parte, în acest fel am degajat şi domenul public de acele betoane urâte pe care nu le revendica nimeni”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Comments are closed.