Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Primăria Negrești-Oaș a instalat 10 puncte de acces WiFi gratuit în oraș

Primăria Negrești-Oaș a instalat 10 puncte de acces WiFi gratuit în oraș, în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene cu suma de 15.000 de euro.

Astfel, au fost instalate 10 puncte de acces în parcurile centrale, Muzeul în aer liber, zona blocurilor de locuințe, stadionul orășenesc, centrul cultural și Luna Șes. Rețeaua de internet poate fi accesată gratuit iar conexiunea la Internet asigură o viteză de descărcare de 30Mbps.

Orașul Negrești-Oaș a fost unul dintre câștigătorii programului european WIFI4EU și a primit anul trecut, în cadrul evenimentului „Digital Assembly”, un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea unor puncte de acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, precum parcuri, piațete, biblioteci sau centre medicale.

Evenimentul a fost organizat de Comisia Europeană, Direcția Generală pentru Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie, sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și s-a desfășurat la Centrul Expozițional RomExpo din București în perioada 13-14 iunie 2019.

Sari la conținut