Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Supermarketul Penny, inaugurat la Negrești Oaș

Penny Market inaugurare (2) Supermarketul Penny din Negrești-Oaș a fost inaugurat miercuri, urmând ca negreștenii să-și poată face cumpărături de aici începând de joi. La inaugurare a participat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, alături de consilieri locali, alți oficiali și invitați.

”Mă bucur de această investiție pentru că creează o concurență benefică pentru negreșteni. Este o investiție foarte importantă pentru orașul nostru deoarece creează 16 locuri de muncă și va adduce bani mai mulți la bugetul local. În plus, investiția, care se ridică la 2 milioane de euro, vine să cosmetizeze zona centrală a orașului. Pentru toate acestea îi felicit pe investitori că au ales orașul nostru”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Reprezentanții magazinului au declarat că așteaptă negreștenii cu o prețuri accesibile, dar si cu oferte speciale. Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, magazinul din Negresti Oas asigura cumparaturi rapide si confortabile, datorita bunei organizari si atmosferei prietenoase. Cumparatorii vor gasi o gama variata de produse alimentare si nealimentare, atât autohtone cât si internationale, cu un excelent raport calitate-pret.

Produse de panificatie, proaspat coapte în magazin
Alaturi de gama obisnuita de produse, magazinul îsi tenteaza cumparatorii cu un raion de brutarie, unde vor fi nelipsite pâinea si produsele de patiserie calde, proaspat scoase din cuptor.

În timp ce gama de produse alimentare ofera avantajul prospetimii, gama de articole nealimentare aduce un program saptamânal de promotii tematice, pentru produse de uz casnic, textile, electrocasnice, papetarie sau articole de joaca si de sezon. Primii cumparatori sunt asteptati cu oferte speciale, detaliate în pliantul de deschidere.

Fiecare client care viziteaza noul magazin în zilele de 05 si 06 decembrie va primi un voucher de 10 lei, pe care îl poate folosi pentru cumparaturi de minim 50 de lei, pe 9, 10 si 11 decembrie.

De asemenea, clientii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preturi preferentiale la diverse categorii de produse si vor putea câstiga numeroase premii.

Noul Penny Market Negresti Oas pune la dispozitia clientilor 69 de locuri de parcare si va fi deschis de luni pâna sâmbata, între orele 07.30 – 21.00 si duminica, între 08.00 – 19.00.

Magazinul Penny Market din Negresti Oas este totodata al 141-lea din tara si a creat, la nivel local, 16 locuri de munca.

Prezent în România înca din anul 2005, Penny Market fructifica experienta îndelungata pe piata locala printr-o mai buna adaptare la preferintele si nevoile consumatorilor. Astfel, alaturi de beneficiul preturilor mici, reteaua Penny Market ofera românilor un sortiment echilibrat între produsele autohtone, achizitionate de la producatorii locali, si produse internationale la preturi foarte avantajoase.

Printre avantajele garantate de Penny se numara calitatea produselor, prospetimea, rapiditatea la cumparaturi si avantajul celui mai mic pret, toate garantate prin vouchere compensatorii în valoare de 5 lei sau prin posibilitatea returnarii produselor.

Despre Penny Market
Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul din cei mai activi retaileri din România. Alaturi de cele 141 magazine Penny Market, compania mai opereaza pe piata româneasca 7 magazine XXL Mega Discount.

Grupul REWE se numara printre liderii europeni în comertul alimentar, fiind prezent în 13 tari europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Slovacia, Romania si Croatia.

Sari la conținut