Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Surpriză de absolvire pentru absolvenții anului 2020 de la LICEUL IONIȚĂ G. ANDRON Negrești-Oaș!

Astăzi trebuia să fie zi de sărbătoare pentru voi, absolvenții Liceului Ioniță G. Andron, festivitatea de absolvire și ziua în care, după 12 ani de școală, le spuneți adio colegilor și profesorilor și plecaţi fiecare pe propriul drum.

Vremurile pe care le trăim v-au privat de acest moment important din viața voastră, însă noi ne-am gândit să umplem măcar puțin acest gol rămas pentru ca fiecare dintre voi să aibă o amintire frumoasă peste ani. Pe linkul de mai jos, v-am pregătit o SURPRIZĂ, un moment video prin intermediul căruia vă mulțumim vouă și dascălilor care v-au îndrumat.

Acum treceți într-o nouă etapă, una de adulți, într-o perioadă în care fiecare dintre voi a învățat ce este greul, poate mai mult decât alte generații.

Vă felicităm pentru rezultatele pe care le-ați avut în acești ani și pentru modul în care v-ați implicat și adaptat în ultimele luni. Vreau să știți că sunt mândră de voi, absolvenții generației 2020, la fel și de dascălii și de părinții voștri care v-au îndrumat în acești ani și în aceste luni tulburi de pandemie. Sunt mândră pentru că am văzut cum, cu viziune și talent, ați reușit să vă adaptați extrem de repede și să fiți și exemplu pentru ceilalți.

Vă urăm mult succes la examenele pe care le aveți în față, vă dorim să pășiți plini de curaj pe drumul pe care l-ați ales, să fiți harnici și prevăzători, și să vă atingeți visurile. Vă asigurăm că noi vom fi mereu aici pentru voi, atunci când veți avea nevoie de ajutor. Vă invităm să apelați la noi cu încredere! Mult succes!

Vă invităm să vizionați și să distribuiți surpriza pe care am pregătit-o pentru ABSOLVENȚII GENERAȚIEI 2020 DE LA LICEUL IONIȚĂ G. ANDRON:

Sari la conținut