Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Un oraș mai curat începe cu tine!  Te așteptăm alături de noi la cea mai amplă campanie de ecologizare a orașului! 

Continuăm campania de curăţenie de primăvară  printr-o amplă acţiune de ecologizare a întregului oraș: străzi, cartiere, cursuri de apă și zone de agrement, pentru a curăța deșeurile abadonate de cetățeni iresponsabili.
 
 Invităm toți negreștenii, de la cel mai mic la cel mai mare, să ni se alăture sâmbătă dimineața, să formăm echipă pentru a face orașul lună 🌝 și bec. Îi așteptăm să vină alături de noi, să ne dea o mână de ajutor și pe reprezentanții instituțiilor de învățământ din oraș, asociațiile de proprietari din fiecare cartier, societățile comerciale, instituții publice, asociații sau ONG-uri.
 
Pentru ca această campanie să aibă succesul scontat, trebuie să ne dăm silința să curățăm fiecare spaţiile verzi din fața casei, aleile, trotuarele, rigolele stradale din perimetrul casei, să nu aruncăm deșeuri pe cursurile de apă și să curățăm în urma noastră zonele de agrement.
 
 „Un oraș mai curat începe cu tine!” este mai mult decât o campanie prin care se face curățenie. Este o acțiune de conștientizare și responsabilizare personală a fiecărui cetățean cu privire la mediul înconjurător, la modul în care acționăm prin gestionarea responsabilă a deșeurilor și a modului prin care ne protejăm sănătatea și pe cei dragi nouă.
 
 Primăria Negrești-Oaș curăță permanent domeniul public de deșeurile abandonate, suntem prezenți zilnic pe străzi, cursuri de apă, cartiere sau zone de agrement pentru a aduna tone de deșeuri aruncate ilegal de către cetățeni iresponsabili, dar suntem convinși că fără ajutorul și susținerea dumneavoastră nu vom reuși să ajungem să fim ”Orașul în care să trăim, nu doar să locuim” – așa cum ne dorim! 
 
𝗠𝗼𝗱𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̦𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗲𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲:
  •  Locul de întâlnire: Primăria Negrești-Oaș, în curte
  •  Ora întâlnirii: 8:oo am
  •  Persoana de contact pentru înscrieri sau alte probleme: Roxana Pop / 0752173153
 Deşeurile rezultate în urma acestei acțiuni vor fi depozitate în puncte special create, cât mai compact, urmând să fie transportate de către operatorul de salubrizare la groapa ecologică.
 
 Dacă vă doriți mult să vă alăturați campaniei noastre și din diferite motive nu puteți să ajungeți, o puteți face curățându-vă gospodăria și locul din apropierea acesteia, depozitați deșeurile în fața casei iar noi le ridicăm.
 
 Dacă nu vreți să vă alăturați, vă rugăm măcar nu mai aruncați deșeurile la întâmplare! 
 
Haideți să sărbătorim Ziua Mondială a mediului înconjurător  cu responsabilitate! 
 
𝙋𝙖𝙧𝙩𝙚𝙣𝙚𝙧𝙞𝙞 𝙋𝙧𝙞𝙢𝙖̆𝙧𝙞𝙚𝙞 𝙨̦𝙞 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙇𝙤𝙘𝙖𝙡 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞-𝙊𝙖𝙨̦ 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙚𝙘𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙯𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩:
𝘾.𝙉.𝙄.𝙋.𝙏 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞-𝙊𝙖𝙨̦, 𝙊𝙘𝙤𝙡𝙪𝙡 𝙎𝙞𝙡𝙫𝙞𝙘 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞 –𝙊𝙖𝙨̦ 🌲, 𝘼𝙥𝙚𝙡𝙚 𝙍𝙤𝙢𝙖̂𝙣𝙚 🌊, 𝙎̦𝙘𝙤𝙡𝙞𝙡𝙚 𝙂𝙞𝙢𝙣𝙖𝙯𝙞𝙖𝙡𝙚 𝙣𝙧. 1 𝙨̦𝙞 3 🏫, 𝙇𝙞𝙘𝙚𝙚𝙡𝙚 𝙏𝙚𝙤𝙧𝙚𝙩𝙞𝙘 𝙨̦𝙞 𝙄𝙤𝙣𝙞𝙩̦𝙖̆ 𝙂. 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙤𝙣 🏫, 𝙂𝙧𝙖̆𝙙𝙞𝙣𝙞𝙩̦𝙚𝙡𝙚 𝙂.𝙋.𝙋 1 𝙨̦𝙞 7 🏡, 𝘼𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩̦𝙞𝙖 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙡 𝘾𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞𝙣 𝘽𝙚𝙩𝙚𝙡 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞-𝙊𝙖𝙨̦ 🕍 , 𝘼𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩̦𝙞𝙖 𝙋𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙎𝙥𝙧𝙞𝙟𝙞𝙣 𝙨̦𝙞 𝘿𝙚𝙯𝙫𝙤𝙡𝙩𝙖𝙧𝙚 𝙏̦𝙖𝙧𝙖 𝙊𝙖𝙨̦𝙪𝙡𝙪𝙞🕍 și 𝙎𝘾 𝘾𝙡𝙚𝙖𝙣𝙢𝙖𝙣 𝙎𝙍𝙇 🧹.
Sari la conținut