Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Recitalurile extraordinare oferite de Phoenix și Carla`s Dreams au umplut stadionul la Zilele Orașului

August 20, 2018 @ 12:46

Mii de persoane au participat duminică la concertele oferite de trupa Phoenix și Carla`s Dreams în a doua seară de manifestări a Zilelor Orașului Negrești-Oaș, iar în final s-au bucurat împreună și au aplaudat superbele focuri de artificii.

Zilele Orașului Negrești-Oaș au continuat duminică seara, de la ora 18.00, cu un medalion folcloric Nicu Pop și Sorin Cucu, urmat de un moment folcloric oșenesc cu Maria Tripon.

Momentul oficial al zilei a avut loc la ora 19.00, când au fost premiate cuplurile care aniversează Nunta de aur.

Maria Petca Poptean și Ansamblul Măgura, iar apoi Lavinia Goste, Marius Zorilă și orchestra și Marc Mesaroș & Band au făcut trecerea spre cele mai așteptate momente ale serii.

Legendarii de la PHOENIX și CARLA’S DREAMS au adus la stadion o mulțime de negreșteni, oșeni, sătmăreni și maramureșeni, după care au aplaudat toți și s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

Organizatorii evenimentelor au fost Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș și SC Events Walter SRL.

Comments are closed.