Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Zilele Orașului Negrești-Oaș s-au încheiat cu un spectacol laser și focuri de artificii senzaționale, pe ritmuri de Tequilla Party

Mii de negreșteni au participat duminică la concertele oferite de interpreții Dorian Popa și Anda Adam și la Tequilla Party cu Willmark,  iar în final s-au bucurat împreună și au aplaudat spectacolul laser și superbele focuri de artificii.

Zilele Orașului Negrești-Oaș au continuat duminică, de la ora 16.00, cu recitaluri ale unor artiști locali – Aurelie-Florentina Hotcă și Gianina Ciorbă, urmați de Maria Tripon și Cristian Enache, Maria Petca Poptean, Fanfara „Promenada” a Casei de Cultură Zalău și Ansamblul „Doruri sătmărene” cu soliștii Bogdan Bota, Silvia Șuth, Liliana Bota, Darius Cîmpean, Karina Molnar și Adelina Costina.

Momentul oficial al zilei a avut loc la ora 19.00, când au fost premiate 40 de cupluri care aniversează în acest an Nunta de aur. Vârstnicii au primit în dar și un recital oferit de Matilda Pascal Cojocărița.

Anda Adam și Dorian Popa au adus în centrul orașului mii de negreșteni și invitați de-ai lor, culminând cu Tequilla party – O călătorie muzicală și de dans în jurul lumii și un spectacol de lasere și lumini, oferite de Willmark și echipa sa de dansatori. Un spectaculos foc de artificii a încheiat cea de-a 19-a ediție a Zilelor Orașului.

Organizatorii evenimentelor au fost Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș și SC Events Walter SRL.

Sari la conținut