Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Ziua Alimentației Sănătoase. „Toamna se joacă cu noi”, la a doua ediție la Grădinița nr. 7 – GALERIE FOTO

October 19, 2018 @ 19:37

La Grădinița cu program prelungit nr.7 s-a desfășurat azi evenimentul outdoor cu tema „Toamna se joacă cu noi!”, ajuns la a doua ediție.
Scopul activității a fost acela de a marca Ziua Alimentației Sănătoase și de a aduce în prim plan roadele toamnei și rolul lor în alimentația sănătoasă a copiilor. De asemenea, această activitate a oferit părinților posibilitatea de a participa și de a se implica direct în activitățile educative ale grădiniței.

În atelierele de lucru amenajate în aer liber copiii au desfășurat activități practice îndrumați de educatoare și părinți: au pus murături, compoturi, au făcut sandviciuri sănătoase și haioase, au spart nuci, au făcut prăjituri cu nucă, au desfăcat porumb și fasole, etc.
A fost organizată și o expoziție cu dovleci ornamentali ”Caravana dovlecilor veseli”, lucrare realizată de părinte-copil.

Activitatea a reprezentat, de asemenea, un bun prilej de a mulțumi Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat în realizarea de investiții materializate în mobilier preșcolar.

Comments are closed.