Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


ZIUA COPILULUI VA FI SĂRBĂTORITĂ JOI, 31 MAI 2018, LA NEGREŞTI OAŞ

May 29, 2018 @ 18:52

Copiii din Negrești-Oaș vor avea parte de distracție și multe surprize de Ziua Copilului, care va fi sărbătorită joi, 31 mai 2018, prin mai multe evenimente.

Manifestările vor începe joi, de la ora 08.30, cu Ziua Porților Deschise la Primărie, acolo unde cei mici vor fi primari pentru o zi, în cadrul acțiunii intitulate ”Primarul copiilor”.

La ora 10.00, la Muzeul în aer liber al Ţării Oaşului va începe Carnavalul Copiilor. Cei mici vor avea parte de face-painting, muzică și divertisment, ateliere de lucru pe diverse teme, cabină foto, baloane și, nu în ultimul rând, de un spectacol distractiv pentru copii și animație cu ELLA BELLA şi prietenii ei. Spiriduș ghiduș va fi maestrul de ceremonii.

Spectacolul va continua cu momente artistice susținute de copii de la instituțiile de învățământ din oraș. Nu vor lipsi dulciurile şi multe alte surprize şi apoi discotecă în aer liber.
”Ca și în ultimii ani, am pregătit un program special pentru această zi la care îmi doresc să participe cât mai mulți copii. Sper că vremea va ține cu noi și că se vor simți cu toții bine”, declarat primarul Aurelia Fedorca.

Program spectacol:

– Ora 10:00 – 10:30 – Prezentare şi Spectacol G.P.P 1 şi G.P.P 7
– Ora 10:30 – 11:15 – Spectacol Ella Bella și prietenii ei
– Ora 11:15 – 12:00 – Prezentare şi program Şcoala Gimnazială nr. 1 Negreşti-Oaş, Şcoala. Gimnazială . Nr. 3 Negreşti-Oaş,
– Ora 12:05 – 12:30 – Prezentare şi spectacol Liceul Teoretic Negreşti-Oaş, Liceul Tehnologic „Ioniţă G. Andron” , Clubul copiilor Negreşti-Oaş – prof. Aurel Fanea

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești- Oaș, Muzeul Țării Oașului și instituțiile de învățământ din oraș.

Comments are closed.