Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Ziua curățeniei de primăvară la Negrești-Oaș. Peste 300 de voluntari au făcut orașul lună!

April 15, 2019 @ 12:43

Sâmbătă a fost Ziua curățeniei de primăvară la Negrești-Oaș. Peste 300 de voluntari, elevi și dascăli din cadrul instituțiilor de învățământ din oraș, au participat la ampla acțiune de ecologizare organizată de Primăria și Consiliului Local în parteneriat cu instituțiile de învățământ din oraș.

Voluntarii au adunat sute de saci cu gunoaie, care au fost aruncate pe râul Talna, Cariera Cornet – Luna Șes, Zona Valea Măriei (loc Târg, Pădure, Zona Lacuri), Str. Gara Nouă, Str. Vasile Lucaciu – Tur și în zona Parcare Petrom.

La acțiune au participat și primarul Aurelia Fedorca și viceprimarul Constantin Fanea.

”Împreună cu dascălii și elevii voluntari am vrut să arătăm că ne pasă de mediul în care trăim și, în același timp, am încercat să tragem un semnal de alarmă pentru cei mari care aruncă deșeurile pe văi și pe râuri, pe marginea drumurilor și unde nici nu te aștepți. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acțiune – directori de instituții de învățământ, dascăli coordonatori și elevi – și sper ca pe viitor să nu mai fie nevoie să facem astfel de acțiuni de voluntariat, ci să învățăm să păstrăm orașul curat!”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Comments are closed.