Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Ziua Educației, marcată la Negrești-Oaș

October 12, 2014 @ 19:13

DSC_0467Ziua Educației a fost marcată vineri seara, 10 octombrie 2014, la Negrești-Oaș în cadrul unui eveniment la care au participat circa 120 de cadre didactice (educatori, învățători și profesori). Evenimentul a fost organizat de instituțiile de învățământ din oraș, cu sprijinul Primăriei Negrești-Oaș.

Prezenți la eveniment, primarul Aurelia Fedorca, prefectul Eugeniu Avram și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Satu Mare, Claudiu Mondici, i-au felicitat pe dascăli și le-au urat mult succes.

Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul Nord Parc și s-a dorit a fi un moment de recunoștință adus cadrelor didactice, care prin efortul lor au reușit să obțină rezultate meritorii cu elevii negreșteni.

Evenimentul a început cu un moment artistic susținut de corul de copii al Liceului Teoretic Negrești-Oaș, după care un elev a recitat o poezie dedicată învățătorului. Apoi, dascălii negreșteni au fost încântați de prestația Trio Fantezia de la Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare. Seara s-a încheiat cu formația Pionierii, care a întreținut atmosfera și i-a învoioșit pe dascăli.

Ziua Mondială a Educației se sărbătorește anual în data de 5 octombrie în toată lumea și reprezintă o ocazie potrivită de exprimare a respectului şi a aprecierii pentru contribuţia pe care dascălii de pretutindeni o aduc educaţiei generaţiilor viitoare.

 

Comments are closed.