Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ziua Mondială a Educației a fost celebrată la Negrești-Oaș. Fotografii document expuse de fiecare școală din oraș – GALERIE FOTO

De Ziua Mondială a Educației, sărbătorită anual în 5 octombrie în toată lumea, Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș m organizat vineri seara, 4 octombrie 2019, o seară de gală a dascălilor negreșteni pentru a le mulțumi pentru tot ceea ce fac pentru învățământul din orașul nostru și pentru tânăra generație.

Am rememorat împreună, prin expoziții de fotografii vechi și noi prezentate de fiecare instituție, punctele esențiale ale dezvoltării învățământului ”negreștean.

În final, ne-am bucurat de demonstrația de dans oferită de copiii negreșteni, care au venit să le facă o surpriză dascălilor care i-au instruit, de reprezentația actorilor de la Teatrul Ararat din Baia Mare, care ne-au destins cu piesa ”Gunoierul”, una dintre cele mai de succes comedii din palmaresul lor, și de momentele oferite de interpretul Petrică Mureșan.

Vă mulțumim, dragi dascăli, pentru o seară specială și pentru seriozitatea cu care vă implicați în parteneriatul pentru dezvoltarea învământului negreștean!”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Sari la conținut