Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Au fost reluate lucrările de extindere, modernizare și dotare a Școlii gimnaziale nr. 3 din Negrești-Oaș

February 11, 2019 @ 14:41

La sediul Primăriei Negrești-Oaș a fost semnat luni, 04 februarie 2019,  ordinul de reluare a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „ Extindere, modernizare, dotare Școala Gimnazială nr. 3”.

Până în prezent a fost desființată șarpanta clădirii și s-a montat structura metalică de rezistență, urmând să fie montate panourile sandwich. După închiderea noului etaj cu panouri, vor fi realizate lucrările interioare, care presupun în ansamblu realizarea a șase noi săli de clasă.

Investiția va aduce un plus de valoare arhitecturală orașului  cu designul modern și soluțiile tehnice pentru fațade. Finanțarea lucrării este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 1 și  de la bugetul local, valoarea totală a proiectului fiind de circa 3,43 milioane de lei. ,,Printr-un alt proiect va fi modernizată și dotată întreaga școală nr. 3, inclusiv sala de sport. Instituția va beneficia de dotări cu mobilier nou, dotări laboratoare și tehnică de calcul, modernizarea curții și lucrări pentru creșterea eficienței energetice. Rezultatul final va armoniza o școală modernă în care elevii să învețe iar profesorii să educe într-un mediu stimulativ și creativ”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Comments are closed.