Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Au fost reluate lucrările de extindere, modernizare și dotare a Școlii gimnaziale nr. 3 din Negrești-Oaș

La sediul Primăriei Negrești-Oaș a fost semnat luni, 04 februarie 2019,  ordinul de reluare a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „ Extindere, modernizare, dotare Școala Gimnazială nr. 3”.

Până în prezent a fost desființată șarpanta clădirii și s-a montat structura metalică de rezistență, urmând să fie montate panourile sandwich. După închiderea noului etaj cu panouri, vor fi realizate lucrările interioare, care presupun în ansamblu realizarea a șase noi săli de clasă.

Investiția va aduce un plus de valoare arhitecturală orașului  cu designul modern și soluțiile tehnice pentru fațade. Finanțarea lucrării este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 1 și  de la bugetul local, valoarea totală a proiectului fiind de circa 3,43 milioane de lei. ,,Printr-un alt proiect va fi modernizată și dotată întreaga școală nr. 3, inclusiv sala de sport. Instituția va beneficia de dotări cu mobilier nou, dotări laboratoare și tehnică de calcul, modernizarea curții și lucrări pentru creșterea eficienței energetice. Rezultatul final va armoniza o școală modernă în care elevii să învețe iar profesorii să educe într-un mediu stimulativ și creativ”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Sari la conținut