Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Consiliului Local Negrești Oaș a aprobat fonduri pentru cazarea și transportul medicilor și a asistentelor de la Spitalul Negrești-Oaș

În aceste zile este importantă solidaritatea față de semeni, este important să avem grijă de medicii și asistenții din linia întâi a luptei cu dușmanul nevăzut. Luăm în calcul toate situațiile ca să fim pregătiți pentru orice.

Consiliului Local a aprobat în ședința de vineri, 27 martie, alocarea unui buget pentru cazarea medicilor și asistentelor de la Spitalul Negrești-Oaș, care vor lua contact cu posibilele persoane diagnosticate cu COVID -19, astfel încât ei să poată sta izolați de familiile lor dacă situația o va impune.
În funcție de evoluția pandemiei în zona noastră, vom pune la dispoziția personalului medical cazare și masă, astfel încât să poată îngriji semenii aflați în suferință.

Le mulțumim proprietarilor de hoteluri și pensiuni din Negrești-Oaș care au răspuns apelului nostru și își pun la dispoziție spațiile. Am identificat deocamdată 65 de camere, dar discutăm și cu cei cu care nu am reușit până acum.

Sari la conținut