Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

GALA LAUREAȚILOR NEGREȘTENI – EDIȚIA 2022

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an să organizăm Gala laureaților negreșteni, un eveniment pe care l-am gândit în semn de recunoaștere a contribuției pe care dascălii și elevii cu rezultate o au la dezvoltarea școlii negreștene și, prin aceasta, la dezvoltarea orașului nostru.

În acest an, Gala s-a desfășurat sub egida unui eveniment aniversar mai amplu care a avut în prim plan instituția de învățământ etalon a orașului: Liceul Teoretic – la 60 de ani de existență!

Sunt șase decenii care vin să confirme prestigiul pe care această instituție de învățământ l-a dat școlii negreștene în ansamblul ei. Iar martori au fost la eveniment șefii de promoție din ultimii ani ai Liceului Teoretic.

Pentru că am celebrat ziua excelenței în educație, am adus pe podium și în lumina reflectoarelor toți profesorii care găsesc modalități creative de a implica elevii în lecție, care lucrează cu pasiunile și aptitudinile elevilor, care cresc nivelul acestora şi care angrenează comunitatea locală în creșterea calității educației în școală. Vă mulțumim!

De asemenea, am premiat elevii cu rezultate deosebite, de la olimpici, sportivi până la micii campioni de la grădiniță, pe mai multe secțiuni. Îi felicit pe toți elevii care prin munca și efortul depus, prin rezultatele obținute la olimpiade și concursuri, la examene și la clasă au ridicat stacheta scolii negreștene.

La mulți ani, tuturor celor care ați contribuit într-un fel sau altul în acești 60 de ani la progresul Școlii negreștene!

 

Sari la conținut