Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Maestrul Tudor Gheorghe a oferit un spectacol excepțional de Centenar la Negrești-Oaș

November 16, 2018 @ 15:27

Maestrul Tudor Gheorghe și Orchestra Concertino au oferit, joi seara, la Negrești-Oaș un spectacol inedit și emoționant de Centenarul Marii Uniri, la care au participat peste 1.000 de negreșteni, sala de evenimente Dallas fiind plină la refuz.

Acompaniamentul a fost asigurat de orchestra CONCERTINO din Chișinău, alături de corul bărbătesc CONCERTINO, care au întregit atmosfera vibrantă, totul sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hritescu.

Negreștenii au ascultat, au cântat și au trăit suflet la suflet alături de maestru melodii precum “Acolo este țara mea” sau “Muică, toți suntem un neam”, dar și multe alte poezii şi momente inedite interpretate așa cum doar “olteanul universal” știe.

Concertul a fost organizat în cadrul proiectului “Marea Unire a Oșenilor – Reconstituirea delegației Oașului participantă la 1 Decembrie 1918 la Alba Iulia”, derulat de Primăria Orașului Negrești Oaș și Casa Orășenească de Cultură.

Proiectul este finanțat prin proiectul strategic “Centenarul Marii Uniri” al Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Comments are closed.