Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Orașul Negrești-Oaș se va înfrăți cu orașul german Lauchheim

April 24, 2019 @ 21:21

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a făcut parte din delegația oficială a județului Satu Mare care s-a aflat săptămâna trecută în Germania, ocazie cu care a fost semnată și varianta finală a Acordului de înfrățire a județului Satu Mare cu județul Ostalbkreis.

Un punct important pe agenda vizitei în Germania l-a constituit întâlnirea cu primari de orașe și comune din județul Ostalbkreis, la sediul prefecturii Aalen. Cu această ocazie, primarul Aurelia Fedorca a avut primele discuții privind găsirea unor elemente comune între orașul Negrești-Oaș și orașul Lauchheim, condus de primarul Andrea Schnele, în vederea dezvoltării unor relații de înfrățire și extinderea colaborării începută la nivelul celor două județe, la nivel local, în domeniile economic și cultural.

”Prin acest nou parteneriat, care sper să se concretizeze în cursul acestui an, ne propunem să dezvoltăm relații economice, culturale și turistice, să avem schimburi de experiență între administrații și între cetățeni din toate categoriile sociale. Nu în ultimul rând, aş dori să căutăm împreună resurse pentru a demara proiecte concrete care să ducă la crearea de noi locuri de muncă, să facilităm schimburile comerciale şi să încurajăm închegarea de parteneriate între firmele de la noi şi cele din Germania.

Îi mulțumesc fostului scrimer german de origine română, născut în Satu Mare, Josef Szepeschy, care ne sprijină pentru perfectarea relațiilor de colaborare dintre cele două orașe!”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Comments are closed.